用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問各位St.Cat ,KM,LH的用家由pn可原校升K1的機會大 ...
go

請問各位St.Cat ,KM,LH的用家由pn可原校升K1的機會大嗎? [複製鏈接]

如題,2014年7月仔仔準備報讀pn,如順利入到名幼的Pn 可以優先升原校的K1 嗎?或是一視同仁與pn冇關,純靠K1的interview表現?Thanks

0    0    0    0

fungeunice 發表於 15-8-26 02:34
如題,2014年7月仔仔準備報讀pn,如順利入到名幼的Pn 可以優先升原校的K1 嗎?或是一視同仁與pn冇關,純靠K ...
LH is 100% promoted to K1

SC pn升K1機會很大, pn學生會在pn校園由pn老師進行interview.

引用:SC+pn升K1機會很大,+pn學生會在pn校園由pn

原帖由 大白豬 於 15-08-26 發表
SC pn升K1機會很大, pn學生會在pn校園由pn老師進行interview.
應該差不多100%直升

醒目開學勳章 貢獻勳章

KM 大約7成
因為K1位比pn少
恐龍家

引用:KM+大約7成因為K1位比pn少

原帖由 小曳人 於 15-08-26 發表
KM 大約7成
因為K1位比pn少
得七成

醒目開學勳章 貢獻勳章

Jumboshrimp 發表於 15-8-26 13:00
得七成

十一月出嘅信就7成左右,但基本上人人都會去考多幾間KG,考到龍嘅又會走,有d 又會去KV/SC,所以K1開學得返5-6成舊生!部份waiting嘅學生會响有位時被通知,但聽講唔多

恐龍家

LH no interview required.  100% can go in...
‹ 上一主題|下一主題