用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 Lxo sir interview class
樓主: LITTLEGIRLSNOW
go

Lxo sir interview class [複製鏈接]

引用:平時見到佢d+fb都主要講自己唔瞓覺和幾咁勞

原帖由 6夫人 於 15-08-09 發表
平時見到佢d fb都主要講自己唔瞓覺和幾咁勞累,我無join過佢的class, 不過唔係好抵得佢d手法

...
好同意,又主動係FB add我,成日post自己幾多野做,又病左。唉,正所謂食得鹹魚抵得渴。他的宣傳手法令人生厭。由於d推廣太煩我unlike左佢FB個group!似做生意多d。

引用:Quote:原帖由+SoLM+於+15-10-28+發表鱔稿一

原帖由 SoLM 於 15-10-28 發表
一個咁嘅老師⋯佢自己Fb icon...你話水平有幾高?
同意

引用:Quote:原帖由+SoLM+於+15-10-28+發表一個咁

回覆:Lxo sir interview class

其實是那間公司呢?有人可pm 我嗎?

回覆 leung720 的帖子

Leo Sir 間公司連名同電話都唔公開. 收咗錢先講. 成班細路 run. 師資差, 冇經驗.  所有 information 家長放多啲時間做 research 都好過佢. 谷鬼氣. Wasted more than 2 weeks dealing with these people. 好彩冇上賊船.  起碼我上果間已經令我小朋友入蔡繼有, 英華, 聖方濟各, St. Louis Round 2 及陳守仁 Round 3  

引用:+本帖最後由+jenn0418+於+15-11-12+11:42+

原帖由 jenn0418 於 15-11-12 發表

你上邊間呀?可以pm我嗎?謝謝

引用:+本帖最後由+jenn0418+於+15-11-12+11:42+

原帖由 jenn0418 於 15-11-12 發表

can u pm me,  pls

回覆:superbaby1108 的帖子

咁你地有沒上過Chris Sir 的面試班。

引用:咁你地有沒上過Chris+Sir+的面試班。 +

原帖由 bonn1231 於 15-11-16 發表
冇,但最近見佢在fb post 有十多個學生從miss x , lxx sir ,梓x教育跳船去佢嗰度上喎!乜可以咁樣架咩

回覆 jenn0418 的帖子

你上邊間呀?可以pm我嗎?謝謝

回覆:jenn0418 的帖子

你上边間小一面試班?可否pm我?many thx

回覆:jenn0418 的帖子

Pls pm your interview class !thanks!

回覆:Lxo sir interview class

其實面試班最好去老牌子。例如Nice Studio、Jolly Jupiter、Infinity已經好夠照。唔好再話pm

引用:咁你地有沒上過Chris+Sir+的面試班。 +

原帖由 bonn1231 於 15-11-16 發表
我無報佢既面試班,但上過佢攪既升小講座,我就覺得麻麻地。當日佢自己既presentation 好唔得,唔知係咪緊張定係乜,啲資料好一般,只熟港島學校,好難說服我去報面試班

回覆:little_m 的帖子

我join 咗4堂,黎更上第三堂,我就知上一堂教咗小朋友有什麼工作,而再問小朋友爸爸媽媽做什麼工作,我個仔話好鐘意上。佢話chris 只講廣東話沒講國語和英文。

‹ 上一主題|下一主題