用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Rwi 同read 4fun拼音
go

Rwi 同read 4fun拼音 [複製鏈接]

Abc pathway read 4 fun
同Rwi 教英文拼音,有咩唔同?

1    0    0    0

回覆:bobojojo 的帖子

求分享,推

回覆:Rwi 同read 4fun拼音

我是讀緊abc pathway 的劍橋班。
而暑期最報了read 4 fun英文拼音
想知同rwi有什麼吾同?

回覆:Rwi 同read 4fun拼音

我正在ABC pathways讀RWI, 本身是由以前舊Read4Fun 升讀RWI 的,但讀到年底,到最後兩個Level就要完了,因為ABC pathways 成為Cambridge Official Center 後,不能再教Oxford 的課程,所以現有RWI 班也只能讀到年底,學校話會有其他Writing 課程替代。學校重申,佢地是全港首個引入RWI 課程的學校,有很多年的經驗,所以新編制的Read4Fun 會主要以RWI 課程為藍本而設計,教的老師也是之前教RWI 的老師,因此就算冇咗RWI, 讀新的Read4Fun 課程都一樣喎。

引用:我正在ABC+pathways讀RWI,+本身是由以前舊R

原帖由 Mario1234 於 15-09-05 發表
我正在ABC pathways讀RWI, 本身是由以前舊Read4Fun 升讀RWI 的,但讀到年底,到最後兩個Level就要完了,因 ...
是我囡囡讀

引用:Quote:原帖由+Mario1234+於+15-09-05+發表

原帖由 Mario1234 於 15-09-05 發表
是我囡囡讀
你現在讀緊什麼書仔?

回覆:bobojojo 的帖子

藍色書

‹ 上一主題|下一主題