用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 訂製比賽用芭蕾舞tutu
go

訂製比賽用芭蕾舞tutu [複製鏈接]

大家有冇經驗邊度做好?知唔知邊間做得好啲?

0    0    0    0

回覆:訂製比賽用芭蕾舞tutu

學校/老師有冇做開?我仔學校由學校統一搵人做的。

引用:學校/老師有冇做開?我仔學校由學校統一搵

原帖由 bbdou 於 15-07-20 發表
學校/老師有冇做開?我仔學校由學校統一搵人做的。
因為老師搵開嗰間唔造單件,要自己出去造,所以唔知搵邊間好

我仔以前在芳婷做過比賽衫,都OK的,但女仔 tutu 我就真係幫唔到你。唔知你囡囡幾時比賽,如果暑假舉行的比賽就要快D了,因為做衫都要預幾個星期。其實上到台, 件衫的 details 唔係好睇得清楚,評判主要睇參賽者的 technique & presentation, 只要件衫配合角色,正常整齊就可以了。

回覆:bbdou 的帖子

多謝分享

如果趕急,可能淘寶會幫到。有同學仔在富強(尖沙咀)訂,貴,但時間趕到。你上網找找吧。

引用:如果趕急,可能淘寶會幫到。有同學仔在富強

原帖由 kkddmom 於 15-07-20 發表
如果趕急,可能淘寶會幫到。有同學仔在富強(尖沙咀)訂,貴,但時間趕到。你上網找找吧。

...
淘寶唔敢買,驚返嚟唔啱身,我上網saerch吓富強先,thank you!

引用:如果趕急,可能淘寶會幫到。有同學仔在富強

原帖由 kkddmom 於 15-07-20 發表

...
剛俾咗圖富強報價,要$2000起,價錢算合理嗎?

差不多了,去年仔的上衣都要千幾

回覆:Ivy.C 的帖子

$2千算貴,但趕就無法子。

引用:$2千算貴,但趕就無法子。 +

原帖由 kkddmom 於 15-07-21 發表
$2千算貴,但趕就無法子。
其實都唔太趕嘅,原來呀女有個師姐喺嗰度造過,都造得幾靚。$2千我都覺得幾貴呀,不過造得靚就唔緊要啦!多謝你嘅介紹!

‹ 上一主題|下一主題