用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 壓力卸下之後
go

壓力卸下之後 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

今朝訓到唔知醒起身送囡搭巴士返學,搞到佢要自己出門口去搭車。

希望今年小朋友升中既家長噚晚都可以訓得好。

需要叩門既家長更加要休息多 d,叩門壓力都好大,總之要保重。

係度祝各位叩門成功!

0    0    0    0
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

引用:今朝訓到唔知醒起身送囡搭巴士返學,搞到佢

原帖由 miriam 於 15-07-08 發表
今朝訓到唔知醒起身送囡搭巴士返學,搞到佢要自己出門口去搭車。

希望今年升中小朋友升中既家長噚晚都可以 ...
我興奮到瞓唔到

little_yolky  樓主都係   發表於 15-7-8 11:42

醒目開學勳章 王國長老

patpat234 發表於 15-7-8 11:09
我興奮到瞓唔到
阿囡出左門口我想再訓架, 不過有野做唔可以訓.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

我反而病左
可能之前成個星期訓得唔好, 派位後就.....

昨晚10點已上床

回覆 miriam 的帖子

冇著升中壓力後, 昨晚終於有覺好瞓。

引用:+本帖最後由+miriam+於+15-7-8+11:41+編輯+

原帖由 miriam 於 15-07-08 發表

今朝訓到唔知醒起身送囡搭巴士返學,搞到佢要自己出門口去搭車 ...
今日要返學?

醒目開學勳章 王國長老

stanleysham 發表於 15-7-8 15:11
今日要返學?
返埋星期五

‹ 上一主題|下一主題