用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 秀明小學的免費教育網站,居然係用唔到。 ...
go

秀明小學的免費教育網站,居然係用唔到。 [複製鏈接]

個培文係廢,用任何系統,用 IE, Firefox, Chrome, Opera 都開唔到。
學校既網頁都一定要用 IE。

原因係迫你比錢,幾千蚊學費,用個可以用到既教育網站。
   0    0    0    0

我大鄉里,只因我係新界鄉姑一名, 原本對 "秀明小學" 聞所未聞, 聽都未聽過. 但最近係"小學雜談" 見到有幾個帖都係講 "秀明小學", 剛巧呢幾個帖都係樓主 cloudkitty74 出的. 我唔知樓主對 "秀明小學" 點解有咁多不滿都唔轉校? 與其花咁多精神係 EK 講 "秀明小學" 嘅唔好野, 不如積極啲揾學校轉校, 又或者積極啲同學校溝通解決問題吧! 真心的!

小時了了 發表於 15-9-15 09:26
我大鄉里,只因我係新界鄉姑一名, 原本對 "秀明小學" 聞所未聞, 聽都未聽過. 但最近係"小學雜談" 見到有幾個 ...
我見有兩個.POST 係..7 月出的..
午飯那個才是昨天出...

回覆 小時了了 的帖子

培生個網頁開唔到, 都可以開post話學校,  入學校數, 樓主應該對學校好不滿.

cloudkitty74 發表於 15-7-7 00:59
個培文係廢,用任何系統,用 IE, Firefox, Chrome, Opera 都開唔到。
學校既網頁都一定要用 IE。

樓主, 依家用到未呢? 洗唔洗向生果報報料爆大鈑鑊呢!!!!EK 呢度唔夠 "爆的"

bidbid20052005   x 2  發表於 15-9-16 16:29
kathysiu829    發表於 15-9-16 14:14
‹ 上一主題|下一主題