用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 think playgroup
go

think playgroup [複製鏈接]

藍田分校好嗎?

0    0    0    0

回覆:think playgroup

好架,我女返藍田朗思pn班前,有上過那裡的English pg...有phonics學,net教。
今年暑假我都幫女報了朗思eng pg+體操班。

引用:好架,我女返藍田朗思pn班前,有上過那裡的

原帖由 helenmelody 於 15-07-01 發表
好架,我女返藍田朗思pn班前,有上過那裡的English pg...有phonics學,net教。
今年暑假我都幫女報了朗思en ...
幾多人一班吖?想問參加playgroup, 有優先可入pn 班嗎?

回覆:Evachau 的帖子

Pg 我記得少於十人一班,一個家長可陪同。
應該無優先入PN的,因為交表要排隊的。
我聽同學仔講,排頭廿個,都入到上午班。

引用:Pg+我記得少於十人一班,一個家長可陪同。

原帖由 helenmelody 於 15-07-03 發表
Pg 我記得少於十人一班,一個家長可陪同。
應該無優先入PN的,因為交表要排隊的。
我聽同學仔講,排頭廿個 ...
上午班啲位現在仲要排隊先到先得?

係,好慘的。
我朋友的仔係細b, 和我女同年,前年他是半夜唔知四點定五點,去美孚朗思排隊,他住美孚,入了pm班。

引用:係,好慘的。 我朋友的仔係細b,+和我女同年

原帖由 helenmelody 於 15-07-06 發表
係,好慘的。
我朋友的仔係細b, 和我女同年,前年他是半夜唔知四點定五點,去美孚朗思排隊,他住美孚,入了 ...
以為舊年開始已經不用排隊攞表了!

引用:Quote:原帖由+helenmelody+於+15-07-06+發

原帖由 Evachau 於 15-07-06 發表
以為舊年開始已經不用排隊攞表了!
form 而家可以download 的了

唔使排隊

我小朋友冇上pg, interview 一般, 唔講野, 大b, 有 am offer, 未聽過鬥早交表呢件事

引用:Quote:原帖由+Evachau+於+15-07-06+發表以

原帖由 chkwok 於 15-07-06 發表
form 而家可以download 的了

唔使排隊
Thx for sharing

我個女和朋友的仔同年,都係2013年交表的,分別係美孚和藍田分校。

舊年有咩改變,我們唔清楚了。自己的仔女已經讀緊,點會理之後幾年點交表丫。

唔洗排,就最好啦,父母無咁辛苦嘛。

‹ 上一主題|下一主題