用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 媽媽帶6歳3個月男孩學游水
go

媽媽帶6歳3個月男孩學游水 [複製鏈接]

你們會帶男孩去女更衣擦乾身換衫, 還是由他到自行男更衣室?
   0    0    0    0

引用:你們會帶男孩去女更衣擦乾身換衫,+還是由他

原帖由 minamitse 於 15-06-16 發表
你們會帶男孩去女更衣擦乾身換衫, 還是由他到自行男更衣室?
自己換

6歲3個月的男仔已經幾大個、幾高,入女更衣室,好可能會比人話。同埋女更衣室人多時,真係好多裸體,對小朋友都吾好。

回覆:媽媽帶6歳3個月男孩學游水

6歲小一啦,仲去女廁???你想下他在學校可以去女厕嗎????

回覆:媽媽帶6歳3個月男孩學游水

如果有,用家庭更衣室吧!唔使俾人話,又唔使擔心個仔搞唔搞得掂、識唔識自己出番來。

我仔五歲時,我們在屋苑泳池游泳,上水後,我在池邊給阿仔穿上T-shirt,讓他自己經過男更衣室出來,我經女更衣室出,大家在門外等,回家才沖涼

Some pools actually specify that boys older than 5 cannot use the female changing rooms

‹ 上一主題|下一主題