用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 The Little Gym好唔好
go

The Little Gym好唔好 [複製鏈接]

匯豐信用卡而家有折
有冇人上過呢班, 評價如何? 每堂會做乜? 一班有幾多instructor同學生?
  • Birds: infants/toddlers 10 – 19 months

安全同衛生係我最大concern

有冇其他baby gym推介? 我住沙田的, weekend去九龍都可接受
謝謝!

0    0    0    0

回覆:pugusan 的帖子

gym world

sagesage 發表於 15-6-9 18:49
gym world
你係咪話沙田IKEA樓上的My Gym World? 你上過堂?

回覆:pugusan 的帖子

是,近你住沙田區,我想去gym world,但我們不太近,尖沙咀都有間好似好大叫little gym.

引用:Quote:sagesage+發表於+15-6-9+18:49+gym+w

原帖由 pugusan 於 15-06-10 發表
你係咪話沙田IKEA樓上的My Gym World? 你上過堂?
無上過,因時間不就,仲未join,仲選擇中。

引用:匯豐信用卡而家有折有冇人上過呢班,+評價如

原帖由 pugusan 於 15-06-09 發表
匯豐信用卡而家有折
有冇人上過呢班, 評價如何? 每堂會做乜? 一班有幾多instructor同學生?
我個女由7個月上到2歲,佢超級鍾意啊,可能佢係活潑好動型,玩得好投入,仲成日主動走出去做示範,真係可以訓練到自信。我地上平日班,唔算多人。但試過補堂星期六上,嘩,人多車多(BB車)多到透唔到氣!

引用:匯豐信用卡而家有折有冇人上過呢班,+評價如

原帖由 pugusan 於 15-06-09 發表
匯豐信用卡而家有折
The Little Gym只有Mr Jay係最好,其次係Mr David,其他導師一般般。我地上到今年初,唔知有冇新人加入。

回覆:dimsumsum 的帖子

Mr Jay still there? He's really the best one in TST Little Gym. My son joined TST Little Gym at 10-month old. But it's a bit far away from us so we quitted after 9 months. We missed Mr Jay

‹ 上一主題|下一主題