用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 12年女, 大B,你地會揀11定12網?
go

12年女, 大B,你地會揀11定12網? [複製鏈接]

睇到大抽獎既新聞,巳經覺得要開始了解下小學,雖然仲有幾年先到我。想問有得揀,你地會揀11定12, 另外,想問11網有咩寶校呢?
   1    0    0    0

both are OK.

I will see which school is my target secondary school.
Net 12 more girls school but catholic school which net 11 have YWGS

choibobo 發表於 15-6-8 12:05
睇到大抽獎既新聞,巳經覺得要開始了解下小學,雖然仲有幾年先到我。想問有得揀,你地會揀11定12, 另外,想問11 ...
唔駛諗, 11
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

回覆:12年女, 大B,你地會揀11定12網

11聖心好d定12天主教聖保禄好d?

ooass 發表於 15-6-8 12:22
11聖心好d定12天主教聖保禄好d?
will choose SP

chocolatebean 發表於 15-6-8 12:13
both are OK.

I will see which school is my target secondary school.

Y請問YWGS 是?我真係新手,唔係好識

choibobo 發表於 15-6-8 13:39
Y請問YWGS 是?我真係新手,唔係好識
ying wa girls school

英華小學?我見搵樓網11區都冇呢間學校既?但另外SEARCH就真係在中西區

‹ 上一主題|下一主題