用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會德田李兆強小學 德兆好,定北角蘇浙好
go

德兆好,定北角蘇浙好 [複製鏈接]

大抽張中左德兆,但係蘇浙又收左,都唔知點好?我個係大仔,仲有個妹妹黎緊讀N班。
唔知2間差距大唔大?

1    0    0    0

回覆:Muse0202 的帖子

結果去左邊?

Jayson was born in Apr2006
Jeremy was born in Apr2008

回覆:德兆好,定北角蘇浙好

我都想知

回覆:Muse0202 的帖子

你好!我小朋友本身讀緊蘇幼,亦住藍田。

如果你想近、有宗教信仰、李兆強唔差。

蘇小係英普教育,學生平日玩時用英普,廣東話都有少少,比李兆強更重視成績。跟唔上會勸退,但升中有9成學生獲派Band1中學。

同埋,小學派位可跟小學既校網,東區既中學都唔差。如本身心儀英普,同埋可以支援到小朋友學習,KCS較好。

回覆:candyandjody 的帖子

我住觀塘區,囡都係讀緊蘇幼,仲有一個今年N班細佬,都係考慮緊升蘇小,定係原區升小問題,好多人都話蘇小升中派得好,係咪只係女生有優勢?男生派位怎樣?點睇到?謝謝你!

引用:你好!我小朋友本身讀緊蘇幼,亦住藍田。

原帖由 candyandjody 於 16-06-07 發表
你好!我小朋友本身讀緊蘇幼,亦住藍田。

如果你想近、有宗教信仰、李兆強唔差。
我住觀塘區,囡都係讀緊蘇幼,仲有一個今年N班細佬,都係考慮緊升蘇小,定係原區升小問題,好多人都話蘇小升中派得好,係咪只係女生有優勢?男生派位怎樣?點睇到?謝謝你!

‹ 上一主題|下一主題