用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 理工大學言語治療診所
go

理工大學言語治療診所 [複製鏈接]

Any people kids try? I found that the fee teach by master students is very economic and if 100% attend free one lesson($300 45min)

I will bring my son to try as i am Poly U student too...

0    0    0    0

回覆:Lingyau1221 的帖子

I am wrong if sick leave can got $300 deduct discount too

聽聞理大吾好,只會浪費金錢.....

睇妳遇到個學生好唔好,就算遇到好嘅,上完7堂就完,始終去出面言語治療師好啲,有經驗,因為可繼續報讀跟返個治療師

回覆:muffincake 的帖子

貴⋯

剛同阿女參加了理工大學言語小組,已上了六堂,係$700,7堂。 D學生好好,唔會HEA。阿女都有固定ST跟進,但閒時上呢D小組都幫到佢,有進步。

引用:剛同阿女參加了理工大學言語小組,已上了六

原帖由 raff 於 15-06-21 發表
剛同阿女參加了理工大學言語小組,已上了六堂,係$700,7堂。 D學生好好,唔會HEA。阿女都有固定ST跟進,但閒 ...
可否pm資料啊!

回覆:理工大學言語治療診所

仲可以報嗎? 我見佢4月10日截止。

引用:Any+people+kids+try?+I+found+that+the+fe

原帖由 Lingyau1221 於 15-06-02 發表
Any people kids try? I found that the fee teach by master students is very economic and if 100% atte ...
有朋友試過,都係因為平d,佢都話d學生都有心機,但可能始終經驗唔夠,搞唔掂佢個仔,所以佢轉左去跟我仔仔個個ST,佢話真係差好遠。我估就算已經係畢左業嘅,有經驗同冇經驗都好唔同啦!何況係學生?
純粹個人意見。

回覆 carmenlau11182 的帖子

我係舊年報,你上佢WEBSITE 看看

回覆 wingsbb 的帖子

同意, 我個女有一個經驗治療師一路跟進, 兼收位ST都好好.
所以我都覺得學生GREEN, 坐唔定果D,學生跟得吃力, 但如坐得定, 咁平上下無妨

‹ 上一主題|下一主題