用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 Who is Chris Sir????
樓主: chantecaille
go

Who is Chris Sir???? [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+ANChan59+於+15-06-06+發表Sh

原帖由 Charlotte_mom 於 15-06-08 發表
我地搵幾個partner合作、應該有一番事業(講笑咋咪舉報我)

前排忽發奇 ...
以你及正趕路回港的partner水準,價錢可以再開高一倍以上,另加設双非土豪服務以Time and Material 計算。$$$

引用:$500+教整portfolio話送個template都有人報

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:原帖由+Charlotte_mom+於+15-06-08+

原帖由 huba 於 15-06-09 發表
以你及正趕路回港的partner水準,價錢可以再開高一倍以上,另加設双非土豪服務以Time and Material 計算。$ ...
等我認真思考下骨氣緊要,定五斗米緊要先

引用:Quote:原帖由+Sharon111+於+15-06-09+發表$

原帖由 chantecaille 於 15-06-09 發表
識人報左,template貨都交唔到呀!
下??? 點樣連貨都交唔到?

回覆 Charlotte_mom 的帖子

haha

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:原帖由+huba+於+15-06-09+發表以你及

原帖由 Charlotte_mom 於 15-06-09 發表
以我熟悉既你骨氣最重要

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

引用:Quote:原帖由+huba+於+15-06-09+發表以你及

原帖由 Charlotte_mom 於 15-06-09 發表
相信你能兩者都兼顧。

What makes this Chris Sur so special to dicuss him at length here? There are hundreds of such people around.

Charlotte_mom 發表於 15-6-9 08:36
認真d做咪又有骨氣又有米囉
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。
Learning to Read, Reading to Learn.

Charlotte_mom 發表於 15-6-9 08:36
依家D女性好打得, 腰骨仲硬過男人, 凈係見我地特首選舉同官員既醜聞就知, 我信妳唔會為五斗米而....
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

回覆:Who is Chris Sir????

咁吾鍾意咪唔好入人地fb 谷, 吾好問人地野, 吾好上人地d班, 佢所有野都吾關你地事, 費事眼怨la; 坊間大把lee d 你地所謂"呃飯食的", 如你地咁講, 趙sir, Ian Tsang, Miss K and etc都係ga la. 最慘係d人又要話人, 自己又死死地氣問人xx vs xx ja..記住咪問呀, 咪join人地d talk 呀, 知冇?

引用:咁吾鍾意咪唔好入人地fb+谷,+吾好問人地野,

引用:Quote:原帖由+Carib+於+15-06-09+發表咁吾

麻煩你地講還講,唔好拖小朋友落水,考唔考到派唔派到都唔關你地事!叫人積口德唔好踩學校,咁唔該你地都積下口德唔好胡亂抹黑人⋯

回覆 chantecaille 的帖子

Ek 仲多專家啦只要有心爬文爬多些會學唔少野,

當然自己也要過濾

Block 人

回覆:chantecaille 的帖子

知衰就del post la, 做人父母講野出post經下大腦先la, 人地冇得罪你駛吾駛咁話人地? 理性討論當然好但sorry, 見個post咁一d都唔覺有幾理性lor. 係分析就分析埋其他升學專家, 即所謂"呃飯食"果d..做人公平d好

回覆:Who is Chris Sir

有料又怕咩畀人講呢,呢度人人都入得黎講,你幫得太出面,仲要霸道到叫人delete post, 我覺得過份左啲囉。

回覆:Who is Chris Sir

我覺得唔係話冇得罪過自己就無權開post討論,咁明眼人都覺得佢又的確無料到,只識去copy n paste人地辛苦做出黎嘅資料去當自己料,咁點解又唔見人地開post去話下其他"專家"?  人地自稱專家,起碼都真係有自己去揾料整理出畀家長,而唔係去左抄右抄當自己料嘛。
攻擊到佢嘅小朋友係唔啱,但開呢個post討論下我唔覺得要咁霸道去鬧人要delete post.

Carib 發表於 15-6-9 18:34
咁吾鍾意咪唔好入人地fb 谷, 吾好問人地野, 吾好上人地d班, 佢所有野都吾關你地事, 費事眼怨la; 坊間大把le ...
老趙已經被封為教育界既桂神, 乜你唔知點?
做"老師"既, 唔該專重下知識產權, 唔好抄完我份功課當係自己做.

最慘係抄到似曾曾但又錯漏百出, 人地以為我係乜Sir物Sir, 影衰埋我呀!
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。
‹ 上一主題|下一主題