用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 沙田英藝2015-2016 N班 揮手區
go

沙田英藝2015-2016 N班 揮手區 [複製鏈接]

沙田英藝2015-2016 N班 揮手區
   0    0    0    0

回覆:沙田英藝2015-2016 N班 揮手區

Hi 我女都15/16 n班
我囡係細b 2013/dec 所以offer 係pm
你呢?

引用:Hi+我女都15/16+n班+ 我囡係細b+2013/dec+

原帖由 smilingtracyho 於 15-07-04 發表
Hi 我女都15/16 n班
我囡係細b 2013/dec 所以offer 係pm
你呢?
hello, my daughter is nov 13, has offer in pm class

回覆:Kyle_Jackco 的帖子

our daughter maybe classmate

我囡囡 am class

引用:+本帖最後由+smilingtracyho+於+15-7-7+23:

原帖由 smilingtracyho 於 15-07-07 發表

our daughter maybe classmate

引用:我囡囡+am+class

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

好喎 大家開個group r
大家都係揀international class?!
吾知教得好吾好呢
見好少人講英藝既 但我朋友個囡讀緊 黎緊升k1 佢覺得好好 佢囡好鐘意返學 覺得教得好
有冇用家講下呢

回覆:smilingtracyho 的帖子

回覆:Buco 的帖子

回覆:smilingtracyho 的帖子

醒目開學勳章 王國長老

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝!

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

回覆 chinglaw65 的帖子

我今個星期六會interview, 可否透露下會問咩...???擔心中, 2013年10月細b咩offer都未有.

回覆:kobe1414 的帖子

我囡12月蛇b 上年10月個囡in時 知丫囡係細b 佢會因應黎考 佢睇佢反應 識吾識聽指令 識吾識玩個d玩具 miss 問本書邊個係ball 識吾識point out邊個係 等 好多都睇個bb反對
我見有d大b 要佢玩串珠仔  
當時我平常心咁去in喇 當玩下咁

引用:我囡12月蛇b+上年10月個囡in時+知丫囡係細b

原帖由 smilingtracyho 於 15-07-29 發表
我囡12月蛇b 上年10月個囡in時 知丫囡係細b 佢會因應黎考 佢睇佢反應 識吾識聽指令 識吾識玩個d玩具 miss  ...
多睇bb反應

thx for the information!!

係咪全英文interview???

回覆:kobe1414 的帖子

吾係全部

‹ 上一主題|下一主題