用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 那裡可知道學校扣門要不要111
go

那裡可知道學校扣門要不要111 [複製鏈接]

請問可從那裡可知道學校扣門要不要111?

6    0    0    0

ecmami 發表於 15-5-26 00:20
請問可從那裡可知道學校扣門要不要111?
這是舊年的, 可參考, 今年要靠你自己update
http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2992828

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:ecmami+發表於+15-5-26+00:20+請問可

原帖由 lauwingtai 於 15-05-26 發表
這是舊年的, 可參考, 今年要靠你自己update
http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=299 ...
好多今年資料喇

Charlotte_mom 發表於 15-5-26 07:19
好多今年資料喇
對的, 謝謝

回覆:那裡可知道學校扣門要不要111

我按入個学校網址,唔見有提111?係咪即係唔需要?打去学校問答唔答?

引用:我按入個学校網址,唔見有提111?係咪即係唔

原帖由 ecmami 於 15-05-26 發表
我按入個学校網址,唔見有提111?係咪即係唔需要?打去学校問答唔答?
二個做法,1.打去學校問,佢話無1-1-1唔收而你又信咪唔好交。      2.唔理三七廿一擲咗portfo去先,收到電話咪去見,收唔到咪算囉.....

回覆:sissysze 的帖子

其實我研究緊自行想搏另一校網学校,但又擔心乙一抽不到時,扣門要111,所以想知在那裡看到資料,咁我試下打電話去問下

‹ 上一主題|下一主題