用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 ABC Pathway 學英文好嗎
go

ABC Pathway 學英文好嗎 [複製鏈接]

是否比monkey tree 好

謝謝

16    0    0    0

ABC pathways 課程有進度...monkey tree 就 talk 多d...不過我覺得冇進度跟,睇唔到成效~

回覆:health_world_hk 的帖子

嘩!你一次過交咁多錢,如果囡囡又咁點算呀?
我朋友個囡上monkey tree又係,個職員仲叫佢走添~

引用:是否比monkey+tree+好 謝謝 +

原帖由 Qqbb2015 於 15-05-18 發表
是否比monkey tree 好

謝謝
我大囡上緊abc 既Cambridge 班,不過個人比較鍾意佢地長假期既班,有煮野食班,故事班,積木班等等,因為我覺得學語文要由興趣開始。

ABC must be better than Monkey tree... just two different levels

ABC very good, my girl just finished i lean course

引用:ABC+very+good,+my+girl+just+finished+i+l

原帖由 Panthea 於 15-07-13 發表
ABC very good, my girl just finished i lean course
但i learn 好似每星期學三堂每次兩小時!會否太辛苦對小朋友,你中心是邊間?我兒子剛升K2, 也想join , 請問老師教學如何?是否活動教學?多謝你回覆

minky936 發表於 15-7-20 23:08
但i learn 好似每星期學三堂每次兩小時!會否太辛苦對小朋友,你中心是邊間?我兒子剛升K2, 也想join , 請 ...

活動教學的, 不辛苦啊很有趣的, 小朋友一邊玩一邊學英文, 我囡非常愛返的, 病了也要返, 現在畢業了, 也嚷著要我報其他散course.

回覆:Panthea 的帖子

我今天帶咗個仔去ABC 做評估,佢話叫我考慮比我仔上佢地的I learn課程,話我個非常適合在上,但上I learn前上個暑期拼音先,現在心大心細。

回覆:ABC Pathway 學英文好嗎

請問abc pathway 邊個campus 同邊個老師出名?

引用:請問abc+pathway+邊個campus+同邊個老師出

原帖由 ktlytton 於 15-08-07 發表
請問abc pathway 邊個campus 同邊個老師出名?
老師好似冇得揀架
佢出名係學校
Campus 最出名一定係總校
但好似係cwb同九龍塘貴啲
我相信只係舖租之分

我Monkey Tree同ABC都上過。

Monkey Tree女女上到喊,最後有3堂無上,我亦唔想再補堂,女女平時好樂天,上咩堂都唔喊,只係上Monkey Tree會喊,佢話我知老師好惡、唔理佢,我眼見老師無咩笑容,亦唔會同家長有交流。

ABC就上左1年半,好開心,有課程跟,番到屋企自己識讀番成版出來,仲跟到老師accent。

引用:我Monkey+Tree同ABC都上過。Monkey+Tree女

原帖由 myliemama 於 15-08-10 發表
我Monkey Tree同ABC都上過。

Monkey Tree女女上到喊,最後有3堂無上,我亦唔想再補堂,女女平時好樂天,上 ...
請教你,ABC係咩上緊ilearn課程

回覆:myliemama 的帖子

你上邊間abc??

回覆:ABC Pathway 學英文好嗎

準備升K1,要開始上phonics 嗎?

Jjchow2015 發表於 15-8-10 15:53
你上邊間abc??

Kornhill

回覆 myliemama 的帖子

回覆:bonn1231 的帖子

請問你仔仔幾大?

‹ 上一主題|下一主題