用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 徵二手鋼琴
go

徵二手鋼琴 [複製鏈接]

徵二手鋼琴

小兒初學,想買二手鋼琴一部,有無媽咪想換琴或出讓鋼琴呀?..有意請PM我呀?有勞詳列牌子、年份、價錢?謝謝!

Re: 徵二手鋼琴

年多前在嘉惠琴行買了部KAWAI KX-21,不過阿仔後來半途而廢,唔肯再學。部琴新的一樣,不過係日本膽大陸制,你有無興趣呢?

我都有興趣,請告知價錢!  please pm me !
:-D :-D :-)

Tommy,
Please check pm

我都有興趣,請告知價錢! Any photo? Please send pm to me !  

hi tommy
please check email

Hi Tommy

Yes, I have interested, please PM me.

[email protected]

Twinstar

我係旺角公爵街見到有一個夾Band既地鋪有他們教學生及學生放出的二手鋼琴,價錢~$3,300包送貨,我兩星期前見到三枱二手鋼琴已全部賣出,上星期再去已見到又有另外三枱,我覺得初學者可以考慮。

hi sherry

please check email

多謝各位留言,不過真係一千個一萬個唔好意思。是這樣的,大仔半途而廢後,我叫細仔學琴,可能佢被哥哥影響,堅決Say No,點講都係唔肯學。呢幾日收到很多網友的留言和PM,要求報價同埋睇相,琴日打開琴布諗住影幾張相上載上網,細仔貪得意跳上琴凳亂咁彈,我隨口讚下佢,佢竟然又信,叫佢不如學下,佢又話好,就是這樣。

唔知佢既熱情可以維持幾耐,但點都要給他一個機會,到佢又半途而廢時,我再通知大家好嗎?愚弄了大家幾天,再一次對唔住。    

Tommy
‹ 上一主題|下一主題