用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 救解答
go

救解答 [複製鏈接]

太子道西方方定明慧好?

0    0    0    0

引用:太子道西方方定明慧好? +

原帖由 Dingding928 於 15-05-14 發表
太子道西方方定明慧好?
我會揀明慧,因為教學黎講其實幾好,方方都好好,教嘅野並唔淺,老師都有愛心,我朋友讀太子道方方k1考到kv呀。有人拎方方同迦南比(兩間都有playgroup多d機會上pn),有人揀方方,有人揀迦南。有人拎明慧同迦南比(以前兩間都收細b),我揀明慧,朋友揀左迦南。其實無話邊間好唔好d, 讀書都係靠自己,名校都有差學生。唯一一樣唔同,明慧兩個班主任其中一個一定係net, 全校仲有2個男net, 方方就唔清楚。另外太子道西方方校舍舊d, 明慧就好新淨,但無室外地方。你要考慮邊樣對小朋友最緊要😊

引用:太子道西方方定明慧好? +

原帖由 Dingding928 於 15-05-14 發表
太子道西方方定明慧好?
我有明慧AM offer,但我揀左太子道方方,比左$留位了

引用:Quote:原帖由+Dingding928+於+15-05-14+發

原帖由 kinkin321 於 15-05-14 發表
我有明慧AM offer,但我揀左太子道方方,比左$留位了
點解你會選太子道方方?

引用:Quote:原帖由+Dingding928+於+15-05-14+發

原帖由 terterarashi 於 15-05-14 發表
我會揀明慧,因為教學黎講其實幾好,方方都好好,教嘅野並唔淺,老師都有愛心,我朋友讀太子道方方k1考到kv ...
好多謝你既意見

我冇對衡道方方同太子明慧 am offer,呢兩日要決定,因為星期六要交錢!
想請教咩叫net?上網嘅堂?

引用:我冇對衡道方方同太子明慧+am+offer,呢兩日

原帖由 twinscar 於 15-05-14 發表
我冇對衡道方方同太子明慧 am offer,呢兩日要決定,因為星期六要交錢!
想請教咩叫net?上網嘅堂? ...
Net, native english teacher, 唔一定係金髮,母語係英文嘅華人、菲籍印籍都叫net

‹ 上一主題|下一主題