用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 九龍邊間直資/私立好?
樓主: cheungkam
go

九龍邊間直資/私立好? [複製鏈接]

Re: 九龍邊間直資/私立好?

Planet 寫道:
九龍塘宣小, 聖芳濟各, 九龍塘小學, St. Joseph (Kln Bay), 禮賢, PLKCKY, PLK陳守仁.....

仲有培正、牧愛、啟思、啟基、真道、音小、黃乾享、芳芳、培道、民生、聖瑪加利、德雅。

Msma,

我梗唔敢漏左德望,但原先問個位問男仔呀!

我見你都成日響"初中"版有留言喎,未見過"有沒有人看過秦始皇選校?"呢個 topic? 唔整 link 勒,岩岩 check 過,依家響 page 4 。

我地響 Getting your child into DBSPD 同 拉雜談都有傾過。車!等我仲以為你係我 fans 添 :cry:

WYmom,

佢可能答你 "Yes" to the question "Anyone can give some comments for 啟基學校 (Chan's Creative)? Is it similar to 啟思小學 (Creative)?"

我一諗起就笑,真係妙問妙答,俾個     judy
‹ 上一主題|下一主題