用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 GCE A-Level 補習
go

GCE A-Level 補習 [複製鏈接]

我囝仔今年9月會去英國讀 Lower Sixth (Year 12), 請問知唔知香港有邊間補習社有辨GCE A Level 補習?收費怎樣?想佢這個暑假去讀。

1    0    0    0

我仔已經讀緊Lower Six, 但BIO成日答唔中題, 我都想暑假補習,  各位有無介紹!

可以直接從大學請大學生, 較易請到學歷好, 有豐富經驗的私人補習, 補GCE A Level , 例如去各大專院校的事業中心Career Centre, 登廣告, 聘請上門補習導師, 所聘請大學生質素會較好. 因大學既不會收登招聘的學生和家長手續費, 也不會收補習導師手續費. 所付的, 全數是導師的人工, 絕無中介人剝削. 而且大學是政府資助院校, 不會像牟利的補習中介般麻煩.

回覆:brother4 的帖子

Thanks very much for your advice!

Lasalleboy 發表於 15-5-3 23:14
我囝仔今年9月會去英國讀 Lower Sixth (Year 12), 請問知唔知香港有邊間補習社有辨GCE A Level 補習?收費 ...
我亞女都是今年讀 Year 12,請問你搵到補習社未?如已找到,可否介紹給我?

回覆:thekingdom 的帖子

亞囡A level 讀邊科?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

Harrydad 發表於 15-9-22 11:48
亞囡A level 讀邊科?
修Maths, History, Sociology, Business

回覆 Tomchan1234 的帖子

Thank you
‹ 上一主題|下一主題