用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 中學校車
go

中學校車 [複製鏈接]

請問有沒有網頁可知道各中學有否校車服務?
   0    0    0    0

我都想知

回覆:中學校車

你直接向有關學校查詢吧!中學有校車的不多,我知有的一是國際學校,二是女校。

中學都仲要搭校車…

中學仲要搭校車有幾奇呢! 保母車都一樣有中學生搭啦,仲要係高年班。
有校車幾好呀! 依時依候出現,又一定有位坐唔洗煩
你或許擁有無限的財富You may have tangible wealth untold 一箱箱的珠寶與一櫃櫃黃金Caskets of jewels and coffers of gold 但你永遠不會比我富有----Richer than I you can never be 我有一位讀書給我聽的媽媽I had a mother who read to me
by美國詩人 Strickland Gillian [朗讀的媽媽]

醒目開學勳章 王國長老

有, 不過預左路線會少, 遊花園

回覆:中學校車

錡E 發表於 15-4-17 16:37
中學仲要搭校車有幾奇呢! 保母車都一樣有中學生搭啦,仲要係高年班。
有校車幾好呀! 依時依候出現,又一定有 ...

如果間學校好唔就腳, 有校車就當然好啦.

如果間學校近地鐵, 坐公共交通工具唔會多花太多時間,
我覺得中學生, 有校車都唔應該比佢坐.

‹ 上一主題|下一主題