用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 準備搬。。。
樓主: ddddssss
go

準備搬。。。 [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+ddddssss+於+15-04-11+發表沙

引用:+本帖最後由+siden+於+15-4-13+16:18+編輯+

原帖由 siden 於 15-04-13 發表

如果你在沙田區打滚,或有小孩在沙田區讀幼稚園,日日月月與升 ...
Er....因為想當年係屋企樓下。。。。哈哈哈

引用:Quote:winnietingting+發表於+15-4-13+09:0

原帖由 hkpapa852 於 15-04-13 發表
自行入唔到, 仲有大把大抽獎位. 沙田區一線中學學位充率, 到大抽獎階段基本上足夠B1生一人一位, 其他兩區就 ...
請問。。。呂中人。。。有無世襲??中學有無呢支歌仔??

引用:Quote:原帖由+hkpapa852+於+15-04-13+發表

引用:Quote:sissysze+發表於+15-4-13+18:31+咪玩

原帖由 hkpapa852 於 15-04-13 發表
咁請問你覺得入唔到St Mary仲有邊間會入到?
睇你點排位,又未必要去正苦國際嘅,去借位比人嗰二間都重有機

sissysze 發表於 15-4-15 14:44
睇你點排位,又未必要去正苦國際嘅,去借位比人嗰二間都重有機
我又唔認為個兩間會好得幾多
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

我識幾個St Mary唔中都去咗government international, 咁佢地係咪自殺式填乙一St M, 乙二、三新舊油天我就唔清楚了。

回覆:準備搬。。。

呢3個我會91

引用:我識幾個St+Mary唔中都去咗government+inte

原帖由 siden 於 15-04-15 發表
我識幾個St Mary唔中都去咗government international, 咁佢地係咪自殺式填乙一St M, 乙二、三新舊油天我就 ...
乙一St Mary, 乙2 鮮魚行可能穩陣D

964000 發表於 15-4-15 17:05
乙一St Mary, 乙2 鮮魚行可能穩陣D
No way, St Mary係31網, 鮮魚行係32網
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。
‹ 上一主題|下一主題