用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問南區媽媽有邊幾間心水PN 一齊分享下 ...
go

請問南區媽媽有邊幾間心水PN 一齊分享下 [複製鏈接]

我想小朋友入vic 但間學校真係好串咀,想知有無好PN介紹,感謝各位媽媽

1    0    0    0

回覆:REAL100 的帖子

其實南區我都係得呢間心水,其他我會去中西區或銅鑼灣

引用:其實南區我都係得呢間心水,其他我會去中西

原帖由 rolandmcdon 於 15-04-10 發表
其實南區我都係得呢間心水,其他我會去中西區或銅鑼灣
對對!南區無乜好選擇!中西同灣仔您會點揀呢?

引用:Quote:原帖由+rolandmcdon+於+15-04-10+發

原帖由 REAL100 於 15-04-10 發表
對對!南區無乜好選擇!中西同灣仔您會點揀呢?
中西- st Stephen , woodland montessori, Vic (belcher)
CWB - 0糧堂
Still thinking which route I Shd go for - IS / LS

引用:Quote:原帖由+REAL100+於+15-04-10+發表對

原帖由 rolandmcdon 於 15-04-11 發表
中西- st Stephen , woodland montessori, Vic (belcher)
CWB - 0糧堂
Still thinking which route I Shd g ...
Our choices are quite similar
Your kid is boy?

引用:Quote:原帖由+rolandmcdon+於+15-04-11+發

原帖由 REAL100 於 15-04-11 發表
Our choices are quite similar
Your kid is boy?
She's a baby girl

回覆:rolandmcdon 的帖子

Hi, can you advise what is IS & LS? thks

‹ 上一主題|下一主題