用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 協恩中學附屬小學 20分抽協恩
go

20分抽協恩 [複製鏈接]

想請問如果20分抽協恩 機會係未0

明白有好多畢業生 或姐姐讀緊 想知

另外如果第一round 抽唔中, 大抽獎 20分仲有冇用, 報net 34

20分抽協恩 如唔得 大抽獎 1)協恩 2) 聖羅撒, 有冇人之前協恩唔得 而派到聖羅撒

4    0    0    0

引用:想請問如果20分抽協恩+機會係未0+ 明白有

原帖由 濼晴 於 15-04-03 發表

大抽獎同20分無關。分數只用作第一部分自行派位。第二部分是跟地址,甲部跨區,乙部本區。但如果去到叩門,有d要1-1-1

回覆:20分抽協恩

協恩叩門位只留俾協幼生。34網聖羅撒都多人㨂,個人認為放第二入嘅機會唔大。倒不如想清楚首選想放邊間。

呢兩年未聽過聖羅撒放第二入到。

有錯請指正。

謹供參考。

http://www.edu-kingdom.com/forum ... D%E5%8D%94%E6%81%A9

http://www.edu-kingdom.com/forum ... D%E5%8D%94%E6%81%A9
誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手

回覆:isamchan 的帖子

因為有20分關係 我放協恩
因協恩同聖羅撒 宗教不同

引用:謹供參考。+http://www.edu-kingdom.com/fo

原帖由 奥脫福 於 15-04-03 發表
謹供參考。

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2342055&highlight=%E5%88%86%E6%8 ...
Thanks for sharing

引用:因為有20分關係+我放協恩 因協恩同聖羅撒+

原帖由 濼晴 於 15-04-03 發表
因為有20分關係 我放協恩
因協恩同聖羅撒 宗教不同
祝你好運!👍

回覆:isamchan 的帖子

濼晴 發表於 15-4-3 01:59

協恩同拔萃, 係一定要聖公會受洗先有宗教分, 自己計清楚d分.

聖羅撒我諗n年前排乙二已經無機會, 何況今時今日?
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

回覆:hkpapa852 的帖子

唔知今年收咗幾多個20分呢?

最近呢2屆都有朋友/同學仔20分抽入協恩

回覆:conniemar 的帖子

Thanks for your information

‹ 上一主題|下一主題