用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 學RWI phonics
樓主: edpo
go

學RWI phonics [複製鏈接]

我都想知邊度學, pls PM me..thanks~~

RWI class 課上是否很多時間要書寫?

回覆:學RWI phonics

Centre會受老師影響,現在我有不愉快經歷,唉......

回覆:2Happy 的帖子

好有興趣知,邊間啊

回覆:Dada3802 的帖子

red books 不用寫太多。green 都係一句起兩句止。而家 pink books 就寫緊4行一篇左右。老師會跟據程度編班的。

我都係佐敦學梗,老師好有心機教。之前想加多個課程比小朋友學佢地話小朋友個情況唔洗,反而鼓勵家長帶多d小朋友出去玩

回覆:katiekatielaw 的帖子

very good ,我仔就係咁,在learning centre因為早左達標而被勸退,笑死我,都係第一次聽到,但希望大家明白,我唔可以係bk宣傳,所以先叫你地去fb睇…

引用:very+good+,我仔就係咁,在learning+centre

原帖由 edpo 於 15-11-12 發表
very good ,我仔就係咁,在learning centre因為早左達標而被勸退,笑死我,都係第一次聽到,但希望大家明白 ...
請問可以add你fb嗎?pm u

引用:very+good+,我仔就係咁,在learning+centre

原帖由 edpo 於 15-11-12 發表
very good ,我仔就係咁,在learning centre因為早左達標而被勸退,笑死我,都係第一次聽到,但希望大家明白 ...
可以俾你facebook 資料我加入嗎?麻煩晒

回覆:katiekatielaw 的帖子

想知佐敦centre 資料

回覆:edpo 的帖子

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 版面充斥 pm 或 email 等相關字句,違反基本版規第一條,現關閉本文
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛
‹ 上一主題|下一主題