用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 LH 學之園 2nd in 報喜區
樓主: yuhehe
go

LH 學之園 2nd in 報喜區   [複製鏈接]

回覆:BBMagnet 的帖子

我2nd in海逸。我地表現緊張,校長未問完便答。仔仔不玩積木,不感太大期望。我得黄埔迦南和德寶offer,那間學校質素好些,請给意見,謝

引用:我2nd+in海逸。我地表現緊張,校長未問完便

原帖由 tangtheresa 於 15-04-18 發表
我2nd in海逸。我地表現緊張,校長未問完便答。仔仔不玩積木,不感太大期望。我得黄埔迦南和德寶offer,那間 ...
我地都係in 海逸,呀仔坐一陣就行黎行去,無咩點玩積木,我地家長表現就一般無咩特別又無咩失場,依家係害怕期望換黎失望咋

回覆:LH 學之園 2nd in 報喜區

雖然我仔都有2nd int, 表現正常,但我同老公都remind 自己唔好抱期望,就算星期一check 完係waiting , 都唔會太失望,始終青衣太少位,競爭大

回覆 eva_ma_918 的帖子

Me 2

大家加油呀!我都為大家緊張

貢獻勳章

引用:大家加油呀!我都為大家緊張 +

引用:Quote:原帖由+kissobaby+於+15-04-18+發表

原帖由 markey 於 15-04-18 發表
我相信你咁了解學校,你都是直入的一位
我個小朋友讀緊PN啦

引用:Quote:原帖由+markey+於+15-04-18+發表我相

原帖由 kissobaby 於 15-04-18 發表
我個小朋友讀緊PN啦
有冇出去考龍校呀?

引用:Quote:原帖由+kissobaby+於+15-04-18+發表

原帖由 maylulu 於 15-04-19 發表
有冇出去考龍校呀?
冇呀!一間都冇考

LH明天放榜...心情好緊張ar

回覆:maggie_lai2002 的帖子

Is LH the last school to release their result?

回覆:PigSikDaBLo 的帖子

我都係咁諗

回覆:BBMagnet 的帖子

Fyi st cat N is not guarantee to K but LH is guarantee to K

引用:Is+LH+the+last+school+to+release+their+r

原帖由 Jijija 於 15-04-19 發表
Is LH the last school to release their result?
聖保祿係唔係仲遲?

係等LH期間 我有聖若望offer 由報開始 第一首選係青衣LH 最唔鍾意就係聖若望 而家只係宏福留左位 有冇媽媽可以俾下意見我……

引用:Fyi+st+cat+N+is+not+guarantee+to+K+but+L

原帖由 begoodtome 於 15-04-19 發表
Fyi st cat N is not guarantee to K but LH is guarantee to K
Fyi, 99% of SC pn students had been promoted to K1 throughout these years....just for a few exceptional cases.

引用:LH明天放榜...心情好緊張ar +

原帖由 maggie_lai2002 於 15-04-19 發表
LH明天放榜...心情好緊張ar
訓唔著呀

relax! 好快可以告一段落

Deleted

引用:係等LH期間+我有聖若望offer+由報開始+第一

原帖由 begoodtome 於 15-04-19 發表
係等LH期間 我有聖若望offer 由報開始 第一首選係青衣LH 最唔鍾意就係聖若望 而家只係宏福留左位 有冇媽媽 ...
我都有報聖若望,但喺BK睇左好多聖若望家長嘅分享,覺得佢地比較少活動,我唔係好鍾意太學術嘅學校,雖然佢地英文應該會比LH好,最後都決定無去聖若望面試。

‹ 上一主題|下一主題