用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 有無坐過Finnair?
樓主: Taimum
go

有無坐過Finnair? [複製鏈接]

我女九月初報到讀yr 10, booked 左 Xmas tickets,  原先唸住同班同学一齐轉机,但現在只有她一個, 我都驚緊唔知佢掂5掂?安5安全?

知5知有冇UM service? 我女14岁,第一次自己轉机,而我 張都係咁上下价钱!

Taimum 發表於 15-3-28 23:26
回覆 DKmum 的帖子

打去HK問下!飛边日?
Dec 11, 你呢?

Taimum 發表於 15-3-29 10:28
回覆 DKmum 的帖子

您咁早?阿仔17/12term end Heathrow to HK, 4/1飛回UK.
係呀,11/12 放term break ,  3/1 返到學校, Heathrow to HK.

Ding 發表於 15-3-29 00:00
唔洗擔心,Finnair 好安全,個機場好大又唔多人,仲有免費無限 wifi 任你用,义電地方都好多,不過記得帶旅 ...
Ding, 謝謝你的經驗之談,咁都放心d! 9月开学我会陪佢撘EK, 等佢試一次轉机先,而我就系后面跟着,佢話ok, 可以handle !

之前買左finair 特价xmas ticket去manchester, 宜家改去london, 有冇家长试过轉曰子及轉地点呀?问左agent 近三星期都末回复,又拖住我唔敢book 第二張!
‹ 上一主題|下一主題