用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 協恩重有幾多位?
go

協恩重有幾多位? [複製鏈接]

三月三收左批,一路见一路又有收,其實冇消息应該冇行啦!拖左个幾月,全部直資都出晒,好無癮!雖知冇乜机,但吾好拖甘耐啦!
   2    0    0    0

引用:三月三收左批,一路见一路又有收,其實冇消

原帖由 celiaroyfamily 於 15-03-19 發表
三月三收左批,一路见一路又有收,其實冇消息应該冇行啦!拖左个幾月,全部直資都出晒,好無癮!雖知冇乜机 ...
你不是選了女拔嗎?

引用:女拔收仲考慮協恩?女拔跑贏成條街喎,成條

原帖由 goodmama2003 於 15-03-19 發表
女拔收仲考慮協恩?
女拔跑贏成條街喎,成條彌敦道添呀!好長!

女拔得waiting,面試衰左

冇報gh,有些後悔,講下你們有乜offer,最後選左乜?

引用:冇報gh,有些後悔,講下你們有乜offer,最後

原帖由 celiaroyfamily 於 15-03-19 發表
冇報gh,有些後悔,講下你們有乜offer,最後選左乜?
唉!神校女拔都有得 in ,  冇收啦!
協恩似輪街症,係人地叫我報取經驗咋!

回覆 sarali 的帖子

兩間自行成功率有望嗎?非直資的B1校也是"好貨“。你IN咗未呀?

心儀英華,成七百人收五十,冇乜希望,因亞女呈二數衰左大插水,名次好低,由1頭跌到1中,所以乜都冇聲氣,好慘!

引用:回覆+sarali+的帖子 兩間自行成功率有望嗎

原帖由 Mayflowers 於 15-03-19 發表

兩間自行成功率有望嗎?非直資的B1校也是"好貨“。你IN咗未呀? ...
見咗一間係人都揀的,反而我唔喜歡,另一間月尾見,其實直資因為早見,比我個女試下,不收係預咗,有得見是 bonus,  主菜在月尾個間!
多謝晒

回覆:協恩重有幾多位?

好明白心情,我也是过來人,每次聽見有人有offer, 自己未有,好失望,現唯有寄望自行

現階段協仲有幾多位?一定好少,剩返10个8个唔出奇,3号註了一批60-70人,11又註了一批20人,佢話可能会有人唔要offer, 講真有幾多唔要吖,宜家剩迫返10个位係比2/3至22/3in 的,假設每日in 6个x 19日,即百幾人揀10个,机会渺茫啦,边个仲等緊協的,咪諗,自行in 好d

剩返嗰十个位,应該in 埋22/3後就有result,最快下星期,最遲4月头,萬一嗰+个位有人唔要,好彩的4月中前又会有call,煎敖到你呢,總之20/4前冇call, 就冇,朋友,都係嗰句,自行比心机

引用:心儀英華,成七百人收五十,冇乜希望,因亞

原帖由 celiaroyfamily 於 15-03-20 發表
心儀英華,成七百人收五十,冇乜希望,因亞女呈二數衰左大插水,名次好低,由1頭跌到1中,所以乜都冇聲氣, ...
我自行都係見左喱間!

No worry, 我女同學31/01 second in, 07/03 收電話

唔好灰心啦! 我囡都是靠自行努力加努力。她也是被女x第一輪見後篩走的,但佢見YW和BPS的邀請時勁開心。所以不是全靠我們的。大家盡了力已無須苦惱。應向前看,積極面對。

幸運地我女12/3 2ND IN, 18/3都有OFFER. 大家繼續加油!

回覆:celiaroyfamily 的帖子

今日有DGS waiting applicant 收到DGS offer(她原本也是在等HYS的消息)。塞翁失馬,焉知非福?希望在明天!

大家互勉,thx

引用:回覆+sarali+的帖子 兩間自行成功率有望嗎

原帖由 Mayflowers 於 15-03-19 發表

兩間自行成功率有望嗎?非直資的B1校也是"好貨“。你IN咗未呀? ...
我都希望入到两間自行的好貨

‹ 上一主題|下一主題