用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 in 左LH海逸校家長請進
go

in 左LH海逸校家長請進 [複製鏈接]

想問大家, 校長果part, 校長有無問小朋友問題?
   2    0    0    0

星期六in, 無問到, 你呢?

NO, Friday afternoon.

回覆:gloria_cwy3 的帖子

想請教一下,海逸分校有幾多班pn?

回覆:in 左LH海逸校家長請進

今朝in, 冇問問題

醒目開學勳章

引用:我問左好多首先要有籃色紅色貼紙在地下佢話

原帖由 dongdongwong 於 15-03-16 發表
我問左好多首先要有籃色紅色貼紙在地下佢話要踩地下紅色張貼紙之後又問叫咩名重問相片中邊個係你
送禮物要 ...
呢d嘢我女係part two in 老師已做,除左踩地紅藍色。

Friday morning in無問野

引用:Quote:原帖由+dongdongwong+於+15-03-16+發

踩地下紅藍線?帶我地過房果個老師無講喎!不過我知道藍線係去目的地,廢事個囡亂走,我叫佢行藍線咋
平時回家段路,我都習慣叫佢跟線行

今日in完全無問野,又無叫踩線,好輕鬆

in左 。順其自然。單獨in的時候老師無問乜好深的問題,只係問邊本係書,邊個係杯。然後由得我女畫畫,然後問我女畫緊乜,我女無答,老師又追問,我女先話畫緊蛇。我女in果日狀態正常,已經做到自己可以做得到既野,我覺得我女回答得好可愛,忍不住笑,老師亦跟住笑。跟住老師in完要摞個表出去(但我見其他miss唔洗出點解得in我個女個miss出?),老師叫小朋友坐係凳等下一part面試,期間我女企起身,距好好奇,問我呢個係咩果個係咩,距見到一個獅子,拍拍心口話:Lion! scare ~!, 跟住又gerr ~,坐係入面既miss都忍不住笑。

回覆:dongdongwong 的帖子

我同你一樣,不過係主任問,你女女幾大啊?點解有d人會問有d又唔問既?

引用:我問左好多首先要有籃色紅色貼紙在地下佢話

原帖由 dongdongwong 於 15-03-16 發表
我問左好多首先要有籃色紅色貼紙在地下佢話要踩地下紅色張貼紙之後又問叫咩名重問相片中邊個係你
送禮物要 ...
我同你一樣,不過係主任問,你女女幾大啊?點解有d人會問有d又唔問既?

醒目開學勳章

引用:in左+。順其自然。單獨in的時候老師無問乜

原帖由 力爭上游 於 15-03-16 發表
in左 。順其自然。單獨in的時候老師無問乜好深的問題,只係問邊本係書,邊個係杯。然後由得我女畫畫,然後 ...
我囡個d問題咁多既..

杯要黎做乜?

牙膏要黎做乜?放係邊?

拎書/杯/牙膏比老師

拎筆比媽咪,支筆咩色?

呢包(樂天熊仔餅)係咩黎?

呢張相係邊個黎?

你叫咩名?

In 到全部人企晒係門口等緊我地轉課室佢都仲未問完寫完

回覆:力爭上游 的帖子

我仔考的問題同你女一樣呢,老師仲跟佢口頭禪'oh o' 好輕鬆愉快

引用:in左+。順其自然。單獨in的時候老師無問乜

原帖由 力爭上游 於 15-03-16 發表
in左 。順其自然。單獨in的時候老師無問乜好深的問題,只係問邊本係書,邊個係杯。然後由得我女畫畫,然後 ...
我仔考的問題同你女一樣呢,老師仲跟佢口頭禪'oh o' 好輕鬆愉快

醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由+力爭上游+於+15-03-16+發表in

原帖由 LedTV 於 15-03-16 發表
我囡個d問題咁多既..

杯要黎做乜?
再問埋彩虹色個set 玩具每一隻係咩顏色

回覆:LedTV 的帖子

會唔會真係跟年紀問題唔同?仔,4月b

我很少問題,老師問我仔叫咩名,完全吾彩,我估老師也比一大個x佢,所以當玩下算

‹ 上一主題|下一主題