用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 7月11(下星期一),博客來免運費 又來喇
樓主: 小時了了
go

7月11(下星期一),博客來免運費 又來喇   [複製鏈接]

回覆:博客來- 5本以上免運費到香港 (3月16日 - 3月31日)

請問點解我冇見到港澳店取比我選!?

小時了了  Pls see P.4 #62  發表於 15-3-23 07:13

回覆:博客來- 5本以上免運費到香港 (3月16日 - 3月31日)

Thanks  原來套8本節日故事唔送7-11

bobbob  攪錯,呢套差唔多價  發表於 15-3-23 11:25
bobbob  不過家陣平好多  發表於 15-3-23 11:23
bobbob  我又係先前買無問題  發表於 15-3-23 11:22
MASAYA  之前未有咁平個陣我買佢送   發表於 15-3-23 11:15

有冇人可以收到咁樣的email:

本公司已收到您的訂單(訂單編號:xxxxxx,交易總額:NT$ 1941),即日起為確保持卡人的用卡安全,需請您傳真信用卡正面影本資料(卡號僅需有前六、後四碼供辨識即可)至博客來客服部:886-2-27885008,或以掃瞄方式E-mail提供給我們,待確認「訂單xxxxxxxx」為您本人訂購後將儘速為您安排出貨,對此若造成您的不便及困擾,懇請您海涵見諒,亦懇請您多多配合,謝謝您的合作!

因為他們沒有留下聯絡email我又唔知點fax資料比佢地,咁我就用網站入面的inquiry 果度留言,但到而家都冇人覆, 訂單係18/3,到今日都未有回覆,請問下以點做,我仲有其他書想買架...

bobbob  未試過  發表於 15-3-23 11:21

bibikids119 發表於 15-3-23 11:04

本公司已收到您的訂單(訂單編號:xxxxxx,交易總額:NT$ 1941),即日起為確 ...
未試過咁樣,我用恆生認證visa,唔知關唔關事

bobbob  me 2,即時驗證  發表於 15-3-23 11:22
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。
Learning to Read, Reading to Learn.

回覆 MASAYA 的帖子

我而家唔知點好呀...平時我都用HSBC visa,今次手多多拎了AE用....就攪成咁,唉....
佢地係唔係冇email可直接聯絡架?
thanks

bibikids119 發表於 15-3-23 11:29
回覆 MASAYA 的帖子

我而家唔知點好呀...平時我都用HSBC visa,今次手多多拎了AE用....就攪成咁,唉....
如果交易未成功,取消左佢再黎過可能仲快
Learning to Read, Reading to Learn.

引用:有冇人可以收到咁樣的email:本公司已收到您

原帖由 bibikids119 於 15-03-23 發表

本公司已收到您的訂單(訂單編號:xxxxxx,交易總額:NT$ 1941),即日起為確 ...
未試過

我拼咗2次,呢度係放血區

MASAYA    發表於 15-3-23 12:25

kirstyau 發表於 15-3-23 00:00
請問點解我冇見到港澳店取比我選!?

我想講, 我本來想買第三批書大約又NT二千幾銀, 尋日由 朝早8點返教會前「給中小學生讀的世界史」boxset六六折仍有庫存貨, 到夜晚10點幾呢套boxset 已無存貨要放去下次再購買了, 雖然我可以見到港澳店取, 但入到裏面選上水 7-11分店地址時係選唔到, 小女好熱心行埋黎又幫我係咁選7-11不同地區不同分店地址, 都係 click 唔到, 佢亂選天后嘅 7-11分店地址竟然呢間可以 "被"選擇, 但離我家太遠了, 我無確認俾錢, 今日我未試.

我從"物流" 角度去懷疑, 我有合理嘅理由推測, 博客來呢次超級優惠, 可能已達或超出某些 7-11分店 agreement 收博客來 max capacity, 所以唔俾落單, 又或者係達到或超出順豐 agreement 收博客來 max capacity, 所以博客來網站 block 住唔俾落單.

我嘅第三批書唔知會唔會到3月31日前都唔俾落單呢

SaladSiu  我剛又再落單,去九龍城7仔ok 喎   發表於 15-3-23 16:15

醒目開學勳章

小時了了 發表於 15-3-23 12:51
我想講, 我本來想買第三批書大約又NT二千幾銀, 尋日由 朝早8點返教會前「給中小學生讀的世界史」boxset六 ...
我訂咗2次又唔覺遲咗收到,都係隔日有SMS叫我去7仔攞,但第2次好明顯多咗好多箱書放咗響7仔,益啱啱見有客啲貨送錯地址。

我18/3訂,依家仲未收到sms

醒目開學勳章

longlokma 發表於 15-3-23 13:22
我18/3訂,依家仲未收到sms
我3/19訂,3/21收SMS,有無上網check下個status?

引用:Quote:longlokma+發表於+15-3-23+13:22+我1

原帖由 bobbob 於 15-03-23 發表
我3/19訂,3/21收SMS,有無上網check下個status?
check左,星期六同今日都话派件不成功,送返新甫崗

SaladSiu  我類似,但送返紅磡,剛打去順豐   發表於 15-3-23 16:13

我18號下午訂,21號收到SMS可當日晚上8點起取貨了!
而我今日已取貨!

回覆 bibikids119 的帖子

我都係用AE,今日收到個email要我影張咭俾佢核實

剛剛成功血拼第3批書. 女人, 天生購物狂. 尋日想買嘅書同今日成功買嘅可以有8成唔一樣, 女人真係善變

我第二輪想買既書有一半都冇庫存... 希望31號前有返貨...

http://goo.gl/qOFNHi <-- 兒童節書展3書75折, 姐妹們, 又係時候血拼喇

回覆 曾高 的帖子

咁你點做,佢地又冇email,我又唔識fax台灣,可唔可以教下我呀,thanks
我有用佢地網站的Inquiry留言及upload信用卡比佢,但都冇覆,18號到而家了~
同時我今早check card centre 已approved 呢條數

bibikids119 發表於 15-3-24 10:15
回覆 曾高 的帖子

咁你點做,佢地又冇email,我又唔識fax台灣,可唔可以教下我呀,thanks
過左數咁博客來仲問你拎卡資料做咩?
你去會員專區睇下係咪已經出左貨
‹ 上一主題|下一主題