用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 7月11(下星期一),博客來免運費 又來喇
樓主: 小時了了
go

7月11(下星期一),博客來免運費 又來喇   [複製鏈接]

回覆 astroboy18 的帖子

可能係7-11唔收貨呀,因為呢排好多書送到7-11,佢地冇位收,所以唔收順豐件,心急就打去順豐話自取,又或是轉為送去屋企,否則就要慢慢等~
我前日收到順豐call,都係7-11唔收貨,要排隊,話如果我要等唔知等到幾時,所以我就更改為送到家,加$18

bibikids119 發表於 15-4-1 10:16
回覆 astroboy18 的帖子

可能係7-11唔收貨呀,因為呢排好多書送到7-11,佢地冇位收,所以唔收順豐件,心急就打 ...

我24號落單(有2單), 27號又落1單 , 到而家都未收貨, 日日check住sf個status, 其中一單28號去到海關, 一路等清關, 到尋日都未有update status, 另一單28號到便利店又話送貨不成功, 我尋日响sf個在線查單問點解幾日都無update status, 佢就即刻叫香港sf覆我, 不成功嗰單就話如果聽日6點半前都收唔到msg取貨, 就會安排送俾我, 清關嗰單就仍然要等...

bibikids119  應該好快會收到,可能呢排真係太   發表於 15-4-1 11:08

回覆:astroboy18 的帖子

你打27300273 打去改最近自己門市取啦!我岩岩你觀塘門市取,見佢幾大車博客來,佢話7-11冇位的,個堆都唔知幾時先排到有位去7-11

回覆:博客來買書分享

通常幾多點會收到SMS?

bobbob  通常5:30左右,但有次12點幾   發表於 15-4-1 21:48
astroboy18  我係大約 6:30 p.m. 收到的.   發表於 15-4-1 19:46

回覆:博客來買書分享

我20號落單,至而家都未出貨。調貨中喎😩

引用:一向覺得台灣書頗貴,今次可以優惠價買到十

原帖由 Isaacmommy 於 15-04-01 發表
一向覺得台灣書頗貴,今次可以優惠價買到十幾本真高興!有啲只售120台幣,好抵!中文書暫可收手了。多謝推 ...
係,中文書可以收手。
書展……英文書

下,我27號落單個次,今日收到sms可以拎,你地咁耐個d最好問下博客來或順豐
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。
Learning to Read, Reading to Learn.

kirstyau 發表於 15-4-1 15:53
你打27300273 打去改最近自己門市取啦!我岩岩你觀塘門市取,見佢幾大車博客來,佢話7-11冇位的,個堆都唔 ...

幾大車博客來咁宏偉?  
正當我想打去順豐詢問之際, 就收到佢個 SMS, 話今晚 8:00 p.m. 後可以取貨啦!  

想問個紙皮盒難開嗎?

有無人試過在711即刻開來check?

我呢度買左大約hk$650

大家有咩斬穫呀?
Learning to Read, Reading to Learn.

唔係一架車,係佢擺貨一大個鐵籠既車有3,4架

回覆:mk924 的帖子

好易開

回覆 MASAYA 的帖子

買了兩轉,仍有一轉未收貨。還有好多本想買,下次真的要快手一點﹗
仔好鐘意呢本元素週期表... 佢D喜好較偏門... 但內容唔算太悶...佢將每個元素人物化架﹗

引用:回覆+MASAYA+的帖子 買了兩轉,仍有一轉未

原帖由 Olympian 於 15-04-02 發表

買了兩轉,仍有一轉未收貨。還有好多本想買,下次真的要快手一點﹗

Olympian 發表於 15-4-2 17:09

http://www.books.com.tw/products/0010638756 <-- 原子有話要說!元素週期表 【原子公寓圖解版】
我之前買了這元素表的書,也是將元素人物化,很有趣

回覆:kirstyau 的帖子

係呀! :)

這一系列的彩繪, 我覺得文筆唔錯
http://www.books.com.tw/products/0010667119

我買了幾本晨讀10分鐘
http://www.books.com.tw/products/0010549997?loc=asb_001

史記, 我依家睇緊, 好簡單的一個概念
http://www.books.com.tw/products/0010612740

改變世界的典範系列
http://www.books.com.tw/products/0010451227

漫畫名人堂
http://www.books.com.tw/products/0010557364

deleted

30/3 的 order 今日到 7-11 啦!

回覆:Isaacmommy 的帖子

兩批書已到,仲有一 order

‹ 上一主題|下一主題