用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 7月11(下星期一),博客來免運費 又來喇
樓主: 小時了了
go

7月11(下星期一),博客來免運費 又來喇   [複製鏈接]

回覆 bibikids119 的帖子

小心D好喎﹗

博客來 敬上
=============================================================
※ 博客來不會以問卷或中獎、付款方式錯誤通知您提供個人資料,若接
     獲請與我們確認或撥打165 警政署防詐騙專線求証,以確保權益。
※ 為能即時處理您的來信,請您至博客來Q&A查詢相關訊息及來信給我們
     ,來函請註明您的博客來會員帳號(ID)及訂單編號,以便為您處理。

bibikids119  我暫時只係send資料去佢網站客服   發表於 15-3-24 11:38

bibikids119 發表於 15-3-24 10:15
回覆 曾高 的帖子

咁你點做,佢地又冇email,我又唔識fax台灣,可唔可以教下我呀,thanks

我send咗資料去佢個website客戶服務個度

bibikids119  我都係呀~thanks  發表於 15-3-24 11:37

回覆 MASAYA 的帖子

未出貨,不過琴日5本都有貨,今日再check,有一本已經冇貨了....

引用:回覆+曾高+的帖子 咁你點做,佢地又冇email

原帖由 bibikids119 於 15-03-24 發表
回覆 曾高 的帖子

咁你點做,佢地又冇email,我又唔識fax台灣,可唔可以教下我呀,thanks
我又再買第二批

好緊張, 終於落左8本 不過TKO已經唔比選, 一路掃落去, 去左牛頭角7-11

各位,我昨天收到回覆喇,他們說會盡快為我辦理出貨事宜
麻煩哂大家

回覆:博客來- 5本以上免運費到香港 (3月16日 - 3月31日)

請問大家落order到出貨要幾耐?我24號下午落單,到現在都係出貨處理中

PeggieLam 發表於 15-3-26 08:53
請問大家落order到出貨要幾耐?我24號下午落單,到現在都係出貨處理中

我第三批書3月23日下午5點幾落單, 依家仍然係"出貨處理中", 希望呢批唔好遲過4月4日先到, 我嗰時已去咗台灣, 如果真係咁樣都唔知點算好, 到時唔知會唔會退回台灣博客來呢?

引用:Quote:PeggieLam+發表於+15-3-26+08:53+請

原帖由 小時了了 於 15-03-26 發表
我第三批書3月23日下午5點幾落單, 依家仍然係"出貨處理中", 希望呢批唔好遲過4月4日先到, 我嗰時已去咗台 ...
吓… 要成兩個星期咁耐架

PeggieLam 發表於 15-3-26 09:28
吓… 要成兩個星期咁耐架

唔係要"兩個星期咁耐", 係我驚要"兩個星期咁耐"啫. 上星期我買第一批及第二批書, 2-3日我就可以係香港 7 - 11 攞貨, 今次第三批, 今日第三日仍在"出貨處理中", 可能呢排太多單, 物流樽頸位執唔切貨又送唔切貨咁啦(我純推測咋!!!)

回覆:小時了了 的帖子

哦… 明白,唔該晒

引用:請問大家落order到出貨要幾耐?我24號下午落

原帖由 PeggieLam 於 15-03-26 發表
19/3(四)5pm落單
20/3(五)出貨
23/3(一)3pm可到7-11取書

Kei Kei is breastfeeding till 2 yrs 6.5 mths and she is weaned naturally.

Strawberrys 發表於 15-3-26 09:58
19/3(四)5pm落單
20/3(五)出貨
23/3(一)3pm可到7-11取書
Thanks for your info.

想請問有無限幾耐要攞? 如有, 星期六日計唔計? 可唔可以搵人代攞書? thanks!

PeggieLam 發表於 15-3-26 10:12
Thanks for your info.

想請問有無限幾耐要攞? 如有, 星期六日計唔計? 可唔可以搵人代攞書? thanks!
有限,好似三日,星期六日應該計,因為佢地都係工作日,有code就拎得,不過佢會循例問你姓乜,你可以試下答唔出姓乜佢會唔會唔畀你

bibikids119  工人姐姐拎得唔得呢?  發表於 15-3-26 11:37
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。
Learning to Read, Reading to Learn.

MASAYA 發表於 15-3-26 11:31
有限,好似三日,星期六日應該計,因為佢地都係工作日,有code就拎得,不過佢會循例問你姓乜,你可以試下答 ...

我直頭係網上博客來 copy & past 張出貨單 print 出黎, 用螢光筆圈住個出貨單號碼, 就咁俾 7-11 員工攞箱書走人, 無問我貴姓, 又無對電話, 同上面網友講法一樣, 有出貨單個 code 就係人都攞得走啲書

MASAYA 發表於 15-3-26 11:31
有限,好似三日,星期六日應該計,因為佢地都係工作日,有code就拎得,不過佢會循例問你姓乜,你可以試下答 ...

啱啱見到終於寄出喇, 不過係第二輪ORDER寄出先...

有code就拎得,不過佢會循例問你姓乜,你可以試下答唔出姓乜佢會唔會唔畀你 --> 咁就好, 我叫我老公拎, 佢唔會唔知我姓乜

點解我去順豐check, 話未查到此運單? 有無問題?

簽visa都係兌3.9~4,都幾抵

PeggieLam 發表於 15-3-26 12:30
點解我去順豐check, 話未查到此運單? 有無問題?
好多時都係咁,可能博客來出左貨但順豐未接單,可能順豐未update,應該晏少少就見到
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。
Learning to Read, Reading to Learn.

回覆:博客來- 5本以上免運費到香港 (3月16日 - 3月31日)

有啲書仲未補貨,睇怕都享受唔到今次嗰優惠。
其實如果要比運費,大約要比幾多左右呢?

‹ 上一主題|下一主題