用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 Tom Lee Yamaha Music Wonderland
go

Tom Lee Yamaha Music Wonderland [複製鏈接]

比較過Parsons and TL 3歲音樂班,個人覺得TL 比較合適。請教一下有媽咪上過megabox 或東港城TL 嗎?MB老師Ms Tsang  坑口Ms Ng老師教學質數,經驗口啤好嗎?能照顧不同程度學生,和掌握堂上節奏,值得推介嗎?

1    0    0    0

回覆:babyBenz 的帖子

上過miss Ng 坑口,佢人好nice, 可惜上堂有點沉悶,D同學也不太投入,偶然一次改上另一老師(仍是坑口)估唔到外表絕不及miss Ng, 但教得好過miss Ng, 同學們也投入好多,最後咁啱miss ng那班收不夠生close了,我就𨍭到跟那位老師了,我小朋友現在也喜愛上了。

引用:上過miss+Ng+坑口,佢人好nice,+可惜上堂有

原帖由 MSKAKACHAN 於 15-03-10 發表
上過miss Ng 坑口,佢人好nice, 可惜上堂有點沉悶,D同學也不太投入,偶然一次改上另一老師(仍是坑口)估 ...
Thanks Kaka! 咁唔好彩我只可以陪小朋友上星期六堂而呢堂就係Ms Ng

引用:上過miss+Ng+坑口,佢人好nice,+可惜上堂有

原帖由 MSKAKACHAN 於 15-03-10 發表
上過miss Ng 坑口,佢人好nice, 可惜上堂有點沉悶,D同學也不太投入,偶然一次改上另一老師(仍是坑口)估 ...
請問而家上緊概老師點稱呼?如果方便可以pm 指教一下嗎?因為課程一樣,良師就有不同而喻,恭喜你搵到好老師!

回覆 MSKAKACHAN 的帖子

上過miss Ng 坑口,佢人好nice, 可惜上堂有點沉悶,D同學也不太投入,偶然一次改上另一老師(仍是坑口)估唔到外表絕不及miss Ng, 但教得好過miss Ng, 同學們也投入好多,最後咁啱miss ng那班收不夠生close了,我就𨍭到跟那位老師了,我小朋友現在也喜愛上了。

I want to know the good teacher name, Thx
‹ 上一主題|下一主題