用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問知唔知道KM call 咗 waiting 未?
go

請問知唔知道KM call 咗 waiting 未? [複製鏈接]

如題。謝謝!
   3    0    0    0

回覆:請問知唔知道KM call 咗 waiting 未

未收到call

回覆:請問知唔知道KM call 咗 waiting 未?

我都想知

我剛剛收到信...有offer (原本waiting ) ! 好開心
Good luck to u all !!!

回覆:cubyQB 的帖子

上星期六pn 學生正式註冊K1, 不過放棄的人不多,我囡囡個班只有4 個。有d 男仔有半龍校 offer 也不走。

我仔仔都收到offer letter,am class, 最遲明天註冊

我昨天註冊咗啦
之前我果 post 被刪
我地哩到相認!

me too am class. 我在考虑中啊, 你们会 take 吗?

上網search 下comment 見am class 係兩個本地班主任。英文堂日日有但始終吾係net class teacher. 覺得好似am class 好似冇pm class 甘有优勢。想問下現讀km 家長意見。

引用:me+too+am+class.+我在考虑中啊,+你们会+t

原帖由 mlbidbid 於 15-05-12 發表
me too am class. 我在考虑中啊, 你们会 take 吗?

上網search 下comment 見am class 係兩個本地班主任。 ...
我個女宜家係KM N 班am class. am 班係雙班主任,一正一副,仲有1個姐姐,廣東話班主任。每日都有英文同普通話,英文係竹昇教,都算係net teacher.  而pm 班係英文班主任,我諗英文係會多D exposure, 教學方式都一樣。其實我好滿意英粤班,同埋最緊要我小朋友鍾意返學。希望D comment 幫到你

‹ 上一主題|下一主題