用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 哭!不見了校際張「參賽通知」
go

哭!不見了校際張「參賽通知」 [複製鏈接]

星期六音樂比賽,但手上只有橙色的「參賽通知」
原來不知何時何日有張修正版,但我沒有,現星期六比賽,請求大家教我,可以點攪掂。
致電校際,收了工,學校老師又走了。
我心很慌。

0    0    0    0

醒目開學勳章 貢獻勳章

有鋼琴教師話,如果攞住張橙色,會俾你照表演,不過唔會俾分

其實係佢地自己搞錯咗d嘢,於是一次過出過哂"參賽通知"
我對過我嗰兩張,無改過嘢,所有嘢一樣

你聽日再打去問問啦
恐龍家

引用:有鋼琴教師話,如果攞住張橙色,會俾你照表

原帖由 小曳人 於 15-03-04 發表
有鋼琴教師話,如果攞住張橙色,會俾你照表演,不過唔會俾分

其實係佢地自己搞錯咗d嘢,於是一次過出過哂" ...
感謝你回應,孩子很努力練,過往亦曾有名次,所以如果今次只有分數不排名,對他打擊都幾大。

我一直唔知有修正版,今次大家失察了。

回覆:哭!不見了校際張「參賽通知」

係佢哋down咗電腦,攪亂咗考試時間,你透過學校定老師報,因為最update係學校或老師到

引用:係佢哋down咗電腦,攪亂咗考試時間,你透過

原帖由 sasiuman 於 15-03-04 發表
係佢哋down咗電腦,攪亂咗考試時間,你透過學校定老師報,因為最update係學校或老師到

...
經學校報,我想明早直接上校際處補領,唔知得唔得。

回覆:哭!不見了校際張「參賽通知」

最好明早打去學校

引用:最好明早打去學校 +

原帖由 sasiuman 於 15-03-04 發表
最好明早打去學校
好的,明白,感謝你。

回覆:旦仔 的帖子

我堂妹个仔張纸洗衫,洗爛左,今日佢话去何文田補返

引用:我堂妹个仔張纸洗衫,洗爛左,今日佢话去何

原帖由 瑩希媽媽 於 15-03-04 發表
我堂妹个仔張纸洗衫,洗爛左,今日佢话去何文田補返
不用經學校,自己上去何文田就得?
好在有你回復,我個心定d

我之前都試過. 佢地話因為經學校報, 應該有存底. 不過我最後都係自己去補攞.

唔洗擔心

昨天去比賽, 真係有人只帶橙色紙, 個家長講乜都無用, 可以登記出塲,
但最遲出塲前一秒, 要搵到張正本, Whats  App 唔得,
否則不獲評分

引用:星期六音樂比賽,但手上只有橙色的「參賽通

原帖由 旦仔 於 15-03-04 發表
星期六音樂比賽,但手上只有橙色的「參賽通知」
原來不知何時何日有張修正版,但我沒有,現星期六比賽,請 ...
事情最後解決了嗎?

我都見有家長如此, 最後去番學校取回, 好彩佢學校在對面.
‹ 上一主題|下一主題