用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 請問淘寶隨書的音頻質量可以嗎?
go

請問淘寶隨書的音頻質量可以嗎? [複製鏈接]

想在淘寶買一套MY Weird School 或 The Flat Stanley,雖然不是便宜太多,但勝在有音頻送。但不知質素如何?不一定以上兩套書,希望用過淘寶音頻的家長可分享一下。謝謝﹗

我個仔要有audio才有興趣看書較長的書。

王家爸爸  直接翻版,應該同原本一樣。   發表於 16-5-26 09:50
   1    0    0    0

醒目開學勳章

我都試過賣兩次書有音頻送.

有一次齊晒. 另一次就無咗一PART. 當然話明係送, 無得追究.

音質OK.

Olympian  thanks!  發表於 15-3-3 15:42

引用:想在淘寶買一套MY+Weird+School+或+The+Fla

原帖由 Olympian 於 15-03-03 發表
想在淘寶買一套MY Weird School 或 The Flat Stanley,雖然不是便宜太多,但勝在有音頻送。但不知質素如何 ...
OK㗎,其實你可以在淘寶買audio電子書,用iPad睇,超平

Olympian  thx!ipad怕壞眼...  發表於 15-3-4 10:36

回覆:Olympian 的帖子

可以架,但我係ORT個d, 去到chapter book magic tree house 個d 都好ok, 有哂背景聲,但阿女嫌佢慢,唔肯聽之後就自己睇chapter book!

Olympian  我都希望將來他不用audio輔助﹗   發表於 15-3-4 10:38

回覆:請問淘寶隨書的音頻質量可以嗎?

Taobao仲有咩有CD跟的圖書介紹

Up

音頻素質很好!

‹ 上一主題|下一主題