用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局譚歐陽少芳紀念幼稚園 報學校的英文課外活動真係比出面平好多啊! ...
go

報學校的英文課外活動真係比出面平好多啊! [複製鏈接]

8堂如果係出面報起碼X3!可惜要抽籤丫如果唔係我一定期期報。上年暑假係英國文化協會報得6堂已經3xxx!好鬼C貴。有冇家長期期都抽中咖?
   1    0    0    0

回覆:evason 的帖子

應該系報得就一定中的。

我K1有報,退返張票比我話我抽唔中。

引用:我K1有報,退返張票比我話我抽唔中。

原帖由 evason 於 15-03-31 發表
我K1有報,退返張票比我話我抽唔中。
k1可以報?點解我冇收過任何資訊?我又冇見其他同學有參加喎!

打去問學校,K1有㗎!

我問咗學校, 佢話K1無, K2先有......

K1 暑假時係有, 形式同K2,3 果啲一樣, 舊年K1時報我都抽唔到。

引用:K1+暑假時係有,+形式同K2,3+果啲一樣,+舊年

原帖由 7May 於 15-05-08 發表
K1 暑假時係有, 形式同K2,3 果啲一樣, 舊年K1時報我都抽唔到。
暑假有?幾時出通告?我陸陸續續報緊出面啲興趣班了……阿女一定prefer返學校,係老師教定係請出面導師?

時間唔記得了,應該差不多時候吧!
有畫班, 空手道班, English Drama Class
畫班要買袋, 空手道班要買衫,  如果小朋友喜歡上可在k2,3時keep 住讀 (要抽籤), 咁就不會浪費。
係請出面導師教~

引用:時間唔記得了,應該差不多時候吧!有畫班,+空

有畫班, 空手道班, English Drama Class
畫班要買袋, 空手道班要買衫,  如 ...
噢,我一直想阿女學english drama!平時佢有啲細膽,唔觀課唔知佢喺學校竟然可以做全班最主動果幾個,如果喺熟悉環境學就好了,希望抽到!

所以現我期都報,抽到就讀有冇證書唔緊要小朋友識就好,下個月開好多小一都準備收入學申請表了所以好緊張

Drama Class 既老師好生鬼(外國人真係玩得好放), 啲小朋友好鐘意佢地。

但而家仲未有通告....學校多D興趣班,大人小朋友都like

引用:時間唔記得了,應該差不多時候吧!有畫班,+空

畫班要買袋, 空手道班要買衫,  如 ...
今年冇English drama,我仲好期待……得畫班,modern dance同跆拳道……

引用:Quote:原帖由+7May+於+15-05-08+發表時間唔

原帖由 feifei_baby 於 15-05-29 發表
今年冇English drama,我仲好期待……得畫班,modern dance同跆拳道……
一直都冇English drama, 係English story telling class, 跟Oxford reading tree 講故事,唔係drama.

引用:Quote:原帖由+7May+於+15-05-08+發表時間唔

原帖由 feifei_baby 於 15-05-29 發表
未必冇,因為可能暑期班冇咋!

‹ 上一主題|下一主題