用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Bangzo Children Books - Free Hong Kong Delivery Offe ...
樓主: chulay
go

Bangzo Children Books - Free Hong Kong Delivery Offer [複製鏈接]

引用:收到了+ +

原帖由 kirstyau 於 15-03-10 發表
收到了
我26/2落單但還未收到。昨晚提出查詢,今早收到回覆,原來送給了一個陌生人及地址,真的不知他們的系統怎樣出錯!

咁都得??? 咁點呀? 係咪會寄過比你?

Their service is terrible.  I placed two orders more than two week ago.  One has just been received while the other is still in the post office, waiting for me to pick up.  Post office said it is too heavy for delivery to home.  The one received is even more disappointing.  The titles in a book set are different from the description on website.  I don't think I will order from it again.

引用:+本帖最後由+amyamy+於+15-3-13+09:58+編輯

原帖由 amyamy 於 15-03-13 發表

咁都得??? 咁點呀? 係咪會寄過比你?  ...
在我回覆他們弄錯收貨人名字及地址後,他們再回覆說是之前的回覆資料有錯,其實送貨資料正確,叫我再等。

難分真與假,等到下週初還收不到便再追。

醒目開學勳章

對Bangzo Books 的服務真係有D保留, 試過同佢買BOX SET 的書. 佢竟然全無PROTECTION, 就咁用個袋裝住就寄來. 當然D 角全"粒"晒同個箱裂開咗, 結果COMPLAINED 佢先REFUND 10%, 佢D 包裝同Book despository 和the book people 真係有D距離.

回覆:Bangzo Children Books - Free Hong Kong Delivery Offer

今日收埋另一套!可能2次我都訂得一套,佢用紙箱仔入的住,所以冇穿冇爛!

回覆:huba 的帖子

有驚無險卒之收到啦,有個紙箱仔裝住無破損。

The Wonderful World of Dr.Seuss 20 Books Gift Box Set Pack Collection

我買左呢套,但佢只係寄左12本黎...

呢間野真係混亂...
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。
Learning to Read, Reading to Learn.

回覆:Bangzo Children Books - Free Hong Kong Delivery Offer

我都訂咗套big nate, 仲未收到,差唔多2星期喇。睇嚟下星期收唔到就要出手寫email

回覆:MASAYA 的帖子

咁要嘈佢refund返部份啦!定佢寄過?

kirstyau 發表於 15-3-14 18:40
未知,今日收到,未得閒搞,希望佢寄返畀我,如果唔係要補返漏左個d仲煩
Learning to Read, Reading to Learn.

引用:有驚無險卒之收到啦,有個紙箱仔裝住無破損

原帖由 huba 於 15-03-13 發表
有驚無險卒之收到啦,有個紙箱仔裝住無破損。
我3月2號訂的但仍未收到,請問各位落單後幾多日先收到書?

MASAYA  我3/3訂, 12/3到  發表於 15-3-17 09:25

kirstyau 發表於 15-3-14 18:40
嘈完, 我原本叫佢返漏左個d黎, 佢話冇貨, 即時退左50%畀我, 同埋下個order 10% off
好彩我唔係買harry potter呢d有連貫性系列書, 佢send #1,3,5,7畀我, 要補返#2,4,6仲煩...

上星期六晚返到屋企打開信箱, 終於收到。噚日去咗郵局攞,
完整無缺

醒目開學勳章

MASAYA 發表於 15-3-14 13:58
The Wonderful World of Dr.Seuss 20 Books Gift Box Set Pack Collection

我買左呢套,但佢只係寄左12本 ...
咁你買嗰時幾錢?

PY-Sing 發表於 15-3-17 12:44
咁你買嗰時幾錢?
買個陣$443,而家$750,仲out of stock,我有諗過佢mark錯價錢,不過佢其它書都mark up返,我唔理佢啦,我係見$443/20本先買佢,如果唔係唔買啦

醒目開學勳章

MASAYA 發表於 15-3-17 13:34
買個陣$443,而家$750,仲out of stock,我有諗過佢mark錯價錢,不過佢其它書都mark up返,我唔理佢啦,我 ...
$443 好平. 希望你最想要的幾本, 佢有SEND俾你, 因為單本買好貴.

PY-Sing 發表於 15-3-17 14:49
$443 好平. 希望你最想要的幾本, 佢有SEND俾你, 因為單本買好貴.
我格過價係好平所以先呢度買,點知出事
不過呢套唔係我書單裡面既重點,其實0個八本我唔補都ok

其實佢之前平時,我比較過都貴佢uk 個網少少。有冇辦法可以訂完送uk 再ship 嚟香港呢?

醒目開學勳章

alicekeith 發表於 15-3-17 16:43
其實佢之前平時,我比較過都貴佢uk 個網少少。有冇辦法可以訂完送uk 再ship 嚟香港呢?

...
對我個人嚟講, 買嘢啫, 唔洗買到最平嘅. 買到鍾意的書, 有時E 經好開心.

香港地方細, D 書太平, 買得太多, 未必有地方放.

另我相信, E 度D JM, (BROTHER) 可能D 書櫃E 經爆晒.

‹ 上一主題|下一主題