用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 西灣河明我Interview
go

西灣河明我Interview [複製鏈接]

有冇小朋友今日去左IN明我啊?有冇媽媽覺得D問題好深?我覺得女女表現一般,因為有點眼訓同被學校環境吸引住。。。
有冇媽媽可分享啊?
   4    0    0    0

回覆:manmanjoyce 的帖子

好似得呢間喺個別interview時只考語言能力 其他n班都會考下小肌 但呢間只有對答

回覆:西灣河明我Interview

問邊度咀咀、邊隻係狗狗、鞋鞋係邊

好流水作業嘅interview , 一啲都唔互動, 學校舊,老公講 waiting room 等我咃學校電視放學生跳舞表演video係用陳x琳嘅歌,佢話教壞細路

我仔仔都有in ,表現都係一般,估唔到明我咁多人 in ,各位媽媽還有沒有報第二間?

回覆:manmanjoyce 的帖子

我女in時,淨係指住阿女照片問係邊個,又拎張圖出來上面有車同蕉,問係咩。然後見校長,校長竟然問我有咩問題問,然後又話細b要足歲先返得校,即是好細機會收?明我口啤好好,但in完有d失望

回覆 jannychan 的帖子

我囡都係IN海富明我.問叫咩名, 小朋友講得不清楚, 仲係帶少少BB話
又指住圖中的青提子問係咩. 電視係咩.
講真, 小朋友的語言能力有不同,

引用:回覆+jannychan+的帖子 我囡都係IN海富明

我細B INTERVIEW 係A ROOM玩玩具, 一班MISS係旁邊望.......之後係張紙寫左個"B"字!
之後去B ROOM 一對二 同阿囝SAY HELLO又問佢食左野未?
拎幅圗問面包係邊,電話係邊!
邊樣係碗,邊樣係蘋果,將蘋果放係碗,將蘋果放比爸爸!
叫佢指眼口鼻
SO FAR阿囝全部做到, 可能簡單, 不過就岩晒我細B!
最攪笑見校長問我有咩問題!!!!

回覆 jannychan 的帖子

她大B來的, 3月出世.不過有點怕羞, 雖然做到晒, 但就好細聲.
0甘多人IN, 所以以她表現應該不成功了.

引用:回覆+jannychan+的帖子 她大B來的,+3月出

我個女都係,係張紙寫左個B字!快d到5/2啦!

回覆:jannychan 的帖子

你小朋友有沒有其他offer?
我仲未有,全部waiting.
不過果些全都是只收十數個學生,難

回覆:ps8081 的帖子

我都係全部waiting

引用:我女in時,淨係指住阿女照片問係邊個,又拎

原帖由 anbandingdong 於 15-02-02 發表
我女in時,淨係指住阿女照片問係邊個,又拎張圖出來上面有車同蕉,問係咩。然後見校長,校長竟然問我有咩問 ...
D問題完全一樣, 我仔一句話都唔肯講
冇機會了。

我女1月b, part a 時都有個B字係紙度

引用:Quote:原帖由+anbandingdong+於+15-02-02+

原帖由 careydavid 於 15-02-03 發表
D問題完全一樣, 我仔一句話都唔肯講
冇機會了。
我囝都係呀,你個大B?

請問大家有冇報其他n班?

回覆 Adamanbb 的帖子

有, 報左5,6間咁囉, 全部收am, 但我想入明我lor....
‹ 上一主題|下一主題