用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學之園k1 waiting
go

學之園k1 waiting [複製鏈接]

龍年細B...原來要放棄k1 waiting 先可以apply pn....有冇媽媽試過k1 waiting 等到?

3    0    0    0

回覆:學之園k1 waiting

我放左個pm offer,good luck!

引用:我放左個pm+offer,good+luck! +

原帖由 艾文兒B 於 15-01-30 發表
我放左個pm offer,good luck!
請問你要邊間offer而放學之園英普班?

我都放左位,學之園英普下午k1, 希望你地好快收到好消息!

引用:我都放左位,學之園英普下午k1,+希望你地好

原帖由 creamkkl 於 15-01-30 發表
我都放左位,學之園英普下午k1, 希望你地好快收到好消息!
請問你讀邊間而放棄學之園英普班呀

引用:Quote:原帖由+艾文兒B+於+15-01-30+發表我

原帖由 water2829 於 15-01-30 發表
請問你要邊間offer而放學之園英普班?
我要左St Cat am offer

引用:Quote:原帖由+water2829+於+15-01-30+發表

原帖由 艾文兒B 於 15-01-31 發表
我要左St Cat am offer
Would u mind sharing your reasons for picking SC? And would u still stick with SC if got PC later ?

回覆:creamkkl 的帖子

Which campus?

回覆:water2829 的帖子

KV

引用:Quote:原帖由+creamkkl+於+15-01-30+發表我

原帖由 water2829 於 15-01-30 發表
請問你讀邊間而放棄學之園英普班呀
KV

回覆:creamkkl 的帖子

我同你相反、我手上有kv 但如果LH wait到會放kv

回覆:Missy_Phy 的帖子

我前兩日call LH 既HL campus 佢話暫時所有有offer既家長都留曬位、機會好微、我覺得你focus 考PN 好過、起碼多好多位

引用:Quote:原帖由+艾文兒B+於+15-01-31+發表我

原帖由 keep-calm 於 15-01-31 發表
Would u mind sharing your reasons for picking SC? And would u still stick with SC if got PC later ?

...
我仔考的都有offers: St Cat, KV,學之園,劍嗚,培道,又一村,九龍靈糧堂。選St Cat是因為喜歡其教學理念:著重培養自信,表達能力,閱讀興趣,英語能力。另外因target直資/私小,見畢業生一般考直資的成績不錯,所以選了St Cat如培正收,我地要再詳細考慮,下星期都放,收左再諗

回覆:艾文兒B 的帖子

嘩,百發百中,分享下成功秘决

引用:嘩,百發百中,分享下成功秘决 +

原帖由 MELODY430 於 15-01-31 發表
嘩,百發百中,分享下成功秘决
最重要主動,開心,有禮貌,反應快,情緒穩定,答唔答岩問題,係咪做曬100%指令反而次要。呢d都要自小培養,不能臨時先train

回覆:艾文兒B 的帖子

我大女果時試過等WAITING LIST、真係會等到有3-5個位、不過安排十幾廿個人去再INTERVIEW、最後都係衰咗、真係好大競爭...唉

我反而覺得waiting再見都係一件好事,因為bb再大左幾個月,識既野又再多啲~ 唔知今次有無呢個機會呢

回覆:ching0601 的帖子

邊間call waiting後要second in?

‹ 上一主題|下一主題