用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 屯門Playgroup边間好?
go

屯門Playgroup边間好?

我囡而家讀緊屯門啟思n1,明天轉讀青彼k1,因為覺得啟思唔好,想讀埋3月份轉playgroup比佢返!各位媽咪边間好可以分享下嗎?同埋是否可以讀3-4個月?

讀K1都仲返PLAYGROUP會唔會大左少少?

引用:我依家囡囡就係柏麗CPDA上緊playgroup.呢到

原帖由 kristy.t 於 15-02-12 發表
我依家囡囡就係柏麗CPDA上緊playgroup.
呢到係10堂為一期架…
1個星期上1堂,好在就係爸爸媽媽一齊上堂,
請問柏麗cpda 係幾樓呀?

引用:回覆+chekenken+的帖子 柏麗18樓呀!

原帖由 kristy.t 於 15-03-05 發表
回覆 chekenken 的帖子

柏麗18樓呀!
Thx for ur information
I will go to see see

引用:Yes,+my+son+has+a+private+tutor,+just+$5

原帖由 lamlam621 於 15-03-06 發表
Yes, my son has a private tutor, just $500 for 4 hours but you have to go to her house.
請問你個private tutor 邊度上架?可以介紹下有咩好嗎?