用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 學西班牙文
go

學西班牙文

請問知唔知邊度學西班牙文好呀?

回覆:jdepp 的帖子

How old and preference of center or teacher?

9 y/o kid, both center or teacher are ok as long as formal learning is provided, not for fun.

回覆 jdepp 的帖子

呢兩間都好...
http://www.vivaspanish.com.hk/#!kids/c1jqp

http://www.spanishworldhk.com/ch/?route=hkcourse/children

回覆:學西班牙文

ESF又好唔好?

我係工聯會學過1期... 但大班好唔effective ...所以之後google search揾左間叫"Columbus" 上成人班...一班唔夠10個人 好唔同 老師對學生既進求都跟得好貼!! 個老師係外國人但識講中文 好NICE!! 我見佢有成人同小朋友班都有

不過學西班牙文都係好睇自己付出 一懶就跟唔上

回覆:jdepp 的帖子

看女兒從playgroup跟這老師七年,她在家教,不多於四人,平時在港島半山一私校任教

有一些中學都有得讀,是跟HKU合作由U派來的native Spanish teacher $6000一年,二年後考gce o level

中一開始讀中二學期尾便考