用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 明我幼稚園(奧運)好不好?
go

明我幼稚園(奧運)好不好? [複製鏈接]

有無媽咪可分享下?
   1    0    0    0

引用:有無媽咪可分享下?

原帖由 evabbq 於 15-01-25 發表
有無媽咪可分享下?
Ken sir said 大角咀有兩間好,明我問深培

回覆 lui 的帖子

Ken sir ?不知係那個呢?請指教。

引用:回覆+lui+的帖子 Ken+sir+?不知係那個呢?

原帖由 evabbq 於 15-01-25 發表
回覆 lui 的帖子

Ken sir ?不知係那個呢?請指教。
He is quite famous. Check out at parent club .com
He organized kinder n primary 1 seminar which Is quite down to earth. Practical.

回覆 lui 的帖子

Oh… I see ,thanks.Anyone have recommend?

鍾意谷既話,會覺得好

回覆 babycute2009 的帖子

若同迦南(富榮)比,邊個仲谷D?

回覆:明我幼稚園(奧運)好不好?

我家小朋友k1,讀左幾個月,日日都好開心,仲成日唱學校教啲歌,功課方面每日都有1樣,都係簡單線條填色好快做完嗰啲。我都滿意間學校,唯一不滿就係地方細

回覆 Maymay201102 的帖子

一星期有幾堂Net教英文,普通話?有無phonic?

無phonic但學校有比錢興趣班是學phonic 的 (不是學校老師教,係學校類似請間教育中心來攪興趣班咁,價錢同出面學差唔多,不過就係學校上堂,有不同類型興趣班的)。
net 大約一星期兩至三堂到,不多。同樣唔夠的話興趣班係有外藉老師教英文。因始終佢係學卷幼稚園,教既語文都係一般吧。個人暫時覺得無啲人講到學校谷得好辛苦,我見啲小朋友個個都係開心上學去的。

普通話都係一星期兩堂

‹ 上一主題|下一主題