用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 今日交表的家長...想請問一下你地交邊間學校乜NO丫? ...
go

今日交表的家長...想請問一下你地交邊間學校乜NO丫? [複製鏈接]

有冇家長交石硤尾的銘賢?

將軍澳的宣基???

NO大的家長...會唔會緊張D呢?
因為多人申請競爭就大...機會率又細左
   0    0    0    0

回覆:今日交表的家長...想請問一下你地交邊間學校乜NO丫

我交其中一間上年都好多人交,所以我決定揀佢都係有"送死"既預備 我個人覺得返學方便,又合banding, 我又鐘意,呀仔又鐘意,而家就睇下佢鐘唔鐘意我地啦

CPLA  最緊要呀仔都鍾意  發表於 15-1-21 19:13

silvia_ng 發表於 15-1-21 19:00
我交其中一間上年都好多人交,所以我決定揀佢都係有"送死"既預備 我個人覺得返學方便,又合banding ...
咁講...如果成績麻麻地的話..自行邊間都有一半機會係送死啦...
除非你1A學校自行2A姐...
如果唔係...你1A自行1A..唔夠其他1A勁咪又係送死...

引用:Quote:silvia_ng+發表於+15-1-21+19:00+我

原帖由 月希 於 15-01-21 發表
咁講...如果成績麻麻地的話..自行邊間都有一半機會係送死啦...
如果唔係 ...
我心態係陪人地跑,咁會冇咁大壓力

引用:Quote:silvia_ng+發表於+15-1-21+19:00+我

原帖由 月希 於 15-01-21 發表
如果唔係 ...
所以你知個number 黎做咩呢?知道之後咪盞擔心多啲,既來之則安之啦!

silvia_ng 發表於 15-1-21 19:42
所以你知個number 黎做咩呢?知道之後咪盞擔心多啲,既來之則安之啦!
冇丫...真係八下...各間學校既機會率咋

我報嗰間無no....其實咩情況下會有no 呢?

SIYip 發表於 15-1-21 21:08
我報嗰間無no....其實咩情況下會有no 呢?
我都唔知喎...我報果2間都有...一間貼STICKER係4聯果張家長存根度....
一間係INTERVIEW通知書NO
‹ 上一主題|下一主題