用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 佛教金麗幼稚園 有無2015年k1 既家長呀?入泥打個招呼啦
go

有無2015年k1 既家長呀?入泥打個招呼啦 [複製鏈接]

小女4月b, am offer, 大家好

0    0    0    0

引用:小女4月b,+am+offer,+大家好 +

原帖由 sukilau72 於 15-01-21 發表
小女4月b, am offer, 大家好
女女得 pm offer, 有點失望。  都唔知讀唔讀好…

引用:Quote:原帖由+sukilau72+於+15-01-21+發表

原帖由 sweetiehouse 於 15-01-22 發表
有無其他選擇?其實聽講金麗有好多課外活動都係下午放學後學,所以pm offer 都方便參加課外活動唔洗去多轉架

引用:Quote:原帖由+sukilau72+於+15-01-21+發表

原帖由 sweetiehouse 於 15-01-22 發表
我囝都係pm offer

回覆:有無2015年k1 既家長呀?入泥打個招呼啦

My son got pm offer too, 今日去左註冊了,雖然其實我唔鍾意學校環境,但聽聞學校師資不錯,希望無揀錯啦

我仔系pm班的, 吾知轉吾轉到am班。由平教轉過來的

回覆:sukilau72 的帖子

剛收到waiting。。。。pm offer。但已註冊德褔am。你地覺得點?我知金麗谷但升小排位好。。。唔知點好?

我的,下午班

我唔系2015 k1,但我想講老師真系冇乜愛心(並唔系個個都系冇愛心,但大部份都麻麻),只不過奶奶一定要呢間我先迫住繼續讀

引用:我唔系2015+k1,但我想講老師真系冇乜愛心(

原帖由 Yanomi 於 15-05-24 發表
我唔系2015 k1,但我想講老師真系冇乜愛心(並唔系個個都系冇愛心,但大部份都麻麻),只不過奶奶一定要呢間我先 ...
下!點樣無愛心呀?可唔可以分享多小小泥聽下呀?

引用:Quote:原帖由+Yanomi+於+15-05-24+發表我唔

原帖由 sukilau72 於 15-05-25 發表
下!點樣無愛心呀?可唔可以分享多小小泥聽下呀?
我仔返學頭2個禮拜教都冇喊,係之後開始喊足1個月,朝早企門口既某老師就同我仔講,入黎啦都冇人好似你甘喊甘耐,語氣好差!!

我女讀K1時都係頭一星期唔喊,
之後喊咗一個月。
最初只知佢旁邊的男仔喊得好厲害,
搞到佢喊埋一份。原來佢開始病,
想痴住我,唔想返學,病好之後就
無再喊,一支箭咁入學校。
‹ 上一主題|下一主題