用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 元朗返York!
樓主: dededudu
go

元朗返York! [複製鏈接]

太好喇. 呢邊都有開group. 我o係校車版求救左好耐都無反應

想問下有無am想自組一齊返學. 我小朋友讀k1. 校車時間太長, 我怕都係佢放學肚餓同攰多d.

引用:太好喇.+呢邊都有開group.+我o係校車版求救

原帖由 Bina_Bean 於 15-10-27 發表
太好喇. 呢邊都有開group. 我o係校車版求救左好耐都無反應

想問下有無am想自組一齊返學. 我小朋友讀k1. 校 ...
我考慮緊呀。你有咩提議呀? 包月的士?

我本身自己渣車番學。跟住自己番工。但一個人皮費重。

你有無心水?

引用:我住洪水橋,囝囝係york讀緊k1! +

原帖由 CARSON0809 於 15-03-02 發表
我住洪水橋,囝囝係york讀緊k1!
想問下上水去York 校車時間點?

回覆 dededudu 的帖子

我已經預約了校車姨姨留位比我小朋友,佢話架車只係去錦繡加洲,都幾貴,每個月大約$2650左右!

回覆:Park88 的帖子

我都住元朗,我囡囡坐了兩年校車回york,現在佢L2

回覆 Wynnelau 的帖子

請問小朋友咁細個坐校車ok嗎?會唔會好攰?車程是否需要1小時?

回覆:Park88 的帖子

辛苦一定有,決定得俾佢出去讀,我們一早已經衡量過,但其實小朋友好容易識認,我見我囡囡在車上同其他小朋友玩吓,傾下計,接放學大部分好多時都係在車上睡咗,叉下車!
小朋友坐校車我覺得安全過俾工人帶,過馬路又唔知工人有無拖住,可以再大D再俾工人接送會放心D!

回覆:Wynnelau 的帖子

辛苦一定有,決定得俾佢出去讀,我們一早已經衡量過,但其實小朋友好容易識認,我見我囡囡在車上同其他小朋友玩吓,傾下計,接放學大部分好多時都係在車上睡咗,叉下電! 小朋友坐校車我覺得安全過俾工人帶,過馬路又唔知工人有無拖住,可以再大D再俾工人接送會放心D!

有興趣join.whatsapp gp.我仔仔黎緊都係讀16-17K1
‹ 上一主題|下一主題