用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 九龍禮賢學校幾時出result
go

九龍禮賢學校幾時出result [複製鏈接]

2月22日前收信,但知唔知以往in完,會幾耐開始出result?

1    0    0    0

w.ling 發表於 15-1-20 11:38
2月22日前收信,但知唔知以往in完,會幾耐開始出result?
我個日IN完,個黑板好似寫21/2前有通知,但19/2年初一,我估應該新年前會有結果掛?

我另外想問下大家,知唔知禮賢有無NET架?

回覆:wing421 的帖子

One NET and one local English teacher

wymyvonne 發表於 15-1-20 14:58
One NET and one local English teacher
Thank you.
咁請問你知唔知禮賢學費幾多架?多唔多雜費要比?

學費每月約$2100
書簿雜費每學期約$1600

引用:學費每月約$2100 書簿雜費每學期約$1600 +

原帖由 wymyvonne 於 15-01-20 發表
學費每月約$2100
書簿雜費每學期約$1600
都幾經濟啊。咁書簿雜費每學期既意思係指一年?

1年分2個學期

回覆:wymyvonne 的帖子

都真係好抵,同埋老師真係好好!

wymyvonne 發表於 15-1-20 19:10
都真係好抵,同埋老師真係好好!

我今年都IN,要等2月先有結果,但我個仔係1212月超細B,我估都凍過水

引用:Quote:wymyvonne+發表於+15-1-20+19:10+都

原帖由 wing421 於 15-01-21 發表
我今年都IN左,要等2月先有結果,但我個仔係12年12月超細B,我估都凍過水
阿囡in親都驚,唔多講野,我估都係唔得,但都想快的收到信咋。睇下有冇人知,會唔會cny前,比如早十日八日,就會出信者。叫做了左件心事! 😂

w.ling 發表於 15-1-21 11:22
阿囡in親都驚,唔多講野,我估都係唔得,但都想快的收到信咋。睇下有冇人知,會唔會cny前,比如早十日八日 ...
我個日阿仔IN又無乜驚呀!自己玩玩具時,見老師望住佢,佢第一下都DUP低頭唔望老師,之後我話同老師HI,佢之後就無野,就係咁遞D積木比老師!跟住到講故事,成日坐唔定,要去想拎旁邊D車車玩,之後又行左出去!專注力不足>.<而且個時仲未識講自己名,所以唔識講名都應該衰多.
我估新年前會有信掛?唔會過年後掛

引用:Quote:w.ling+發表於+15-1-21+11:22+阿囡in

我個日阿仔IN又無乜驚呀!自己玩玩具時,見老師望住佢,佢第一下都DUP低頭唔望老師,之後我話同老師HI,佢之後就 ...
平時出街對陌生人都唔太驚,又肯同人hi bye個的,但in親都怕羞。佢見到老師望佢,就玩2野車仔,又望下老師,又再玩2野車仔個的。講故事,只係同公仔握手同羅禮貌咋。應該除非老師真係同佢一見鍾情,唔係既話,都幾難有offer!&#128514;

引用:Quote:原帖由+wing421+於+15-01-21+發表我

原帖由 w.ling 於 15-01-21 發表
平時出街對陌生人都唔太驚,又肯同人hi bye個的,但in親都怕羞。佢見到老師望佢,就玩2野車仔,又望下老師 ...
你小朋友幾大?我個12年12月超細b,全部都係rejected or waiting咋。暫時仲未有學校收。我預左佢要做超大b了

引用:Quote:原帖由+w.ling+於+15-01-21+發表平時

你小朋友幾大?我個12年12月超細b,全部都係rejected or waiting咋。暫時仲未有學校收。我預左佢要做超大b ...
10月b,都有2間offer,但最鍾意既,都係waiting or reject。

引用:Quote:原帖由+w.ling+於+15-01-21+發表平時

你小朋友幾大?我個12年12月超細b,全部都係rejected or waiting咋。暫時仲未有學校收。我預左佢要做超大b ...
你報得多唔多? 有冇報細的既村校?

w.ling 發表於 15-1-21 20:19
你報得多唔多? 有冇報細的既村校?
你都好丫!有OFFER...我報左前前後後10間都有!
村校報左1-2囉!有間村校N等信IN咋

回覆:九龍禮賢學校幾時出result

hihi,我仔仔10/1 in 嘅,禮賢係我地最後希望喇,希望大家得啦!加油!

我仔10月細B依家係禮賢K1, 阿仔上年見了十幾間學校,但感覺禮賢的老師真的是最有愛心,希望大家成功喇!

回覆:Ethan9603 的帖子

昨日已收到信,各位留意信箱

我係waiting咋。希望會call啦

‹ 上一主題|下一主題