用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 銀禧
go

銀禧

請問b1生乙二填銀禧穩陣嗎?又或者有什麼其他選擇?thanks

do-re-me 發表於 15-1-15 19:05

請問b1生乙二填銀禧穩陣嗎?

去年舊文:

2. 經查證以乙二入銀禧的考生為band1邊緣人, 自行及甲部都冇揀銀禧, 故相信考生係band2生, 黃笏南填第一志願入唔到, 入咗乙二銀禧, 亦即是band1生無論將銀禧放第幾都必入.

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2848072&extra=&highlight=%E6%B4%BE%E4%BD%8D%E7%9C%9F&page=11

誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手

自行都未完咁快就講大抽獎?

乙二填銀禧對band 1生來說應該非常穩陣。問題是沒有第二間更加喜歡的嗎?旅港會否考慮?你第一填那一間?

還有最緊要的問題,未考呈三,你是否已經好肯定你是band 1組別?

引用:自行都未完咁快就講大抽獎?乙二填銀禧對ba

原帖由 goodenough 於 15-01-15 發表
乙一直屬中,乙二及打後唔知填咩好

九龍城有什麼唔難入的b1女校?

如果我間直屬b1中學收完小學部的學生,唔收的學生大抽獎又有d抽得返自己學校,咁衣d學生係唔係都係b1生?