用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 連收7間reject/waiting
樓主: Pigdripy
go

連收7間reject/waiting [複製鏈接]

回覆:連收7間reject/waiting

1月b, in 8間,4間waiting, 1間reject, 重有3間未知,不過嗰3間更加唔駛諗  唔知點算

In左4間,2間waiting,1間reject,1間未知(都無希望)。 唯有升返原校。
因為細b, 都知比起大b機會細好多,唯有小學再戰啦,深信到時大細b既差距會細好多

我已經連收8間reject/waiting了

我相信我可能係最黑仔果個, 可能因為細b, in左17間, 只有2間村校收

引用:我相信我可能係最黑仔果個,+可能因為細b,+i

原帖由 natalieay 於 14-12-25 發表
我相信我可能係最黑仔果個, 可能因為細b, in左17間, 只有2間村校收

...
In到17間好勁喎

natalieay 發表於 14-12-25 15:58

...
錯了. 最黑仔係一間都唔收, 你有2間收已經好好

回覆:natalieay 的帖子

今年大細b都無乜分別,我女一月大B, 頭三間表現中上架,兩間rejected, 一間waiting...
我都以為大女有著數,但今年實在競爭太大了。
隨緣囉。
好彩係原校有offer, 直升k1

引用:今年大細b都無乜分別,我女一月大B,+頭三間

原帖由 helenmelody 於 14-12-27 發表
今年大細b都無乜分別,我女一月大B, 頭三間表現中上架,兩間rejected, 一間waiting...
我都以為大女有著數 ...
大女都吾係著數晒,因為仲有超大女。
加上每間學校只會收一定數目女仔,所以好多女仔表現好都未必有位收

引用:我已經連收8間reject/waiting了

原帖由 clsy111 於 14-12-25 發表
我已經連收8間reject/waiting了
Me too! 好失望!仲要係1月b

引用:我相信我可能係最黑仔果個,+可能因為細b,+i

原帖由 natalieay 於 14-12-25 發表

...

回覆:Pinkmoon 的帖子

如果真係冇offer, 阿仔10月b (男仔)係咪應該等多年做大b ?

一月中大B仔,in8间,三间waiting,两间offer,一间rejected,两间未知心寒

唉...我仔in 11間,7間reject,3間waiting. 好好彩剛剛最後一間有下午offer! 其中表現好有信心的竟然reject連waiting都冇喎!今年班龍B實在恐怖,太多人了!有D學校收80位但有150個waiting,差不多係兩倍呀!識好多首名子女都冇offer. 祝大家都有好消息!

我仔IN 7間, 7間都WAITING, 依家都唔知點算好

wkfk8004 發表於 14-12-24 01:12
我仔in 16間,10間waiting,2間reject, 3間未知,得1間offer重要唔係太好的學校,我只報3間係名校,其餘的 ...
16間!!!!!!好勁啊

我in 13間
only 1間offer
其餘reject.

咁恐怖....

我都很明白大家失落感受,龍年競爭真係超大,係我不抱希望時,收到一間我們都很喜歡offer,希望在明天

我報左兩間,1間收左,1間未IN,唔知係咪學校差冇咩人IN,所以容易收呢???
‹ 上一主題|下一主題