用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 自行2間都同一日interview
go

自行2間都同一日interview [複製鏈接]

自行2間都同一日interview,你地都一樣?
   0    0    0    0

我的心水唔係...
不過有一間有2次INTERVIEW的...
1ST IN有日子..2ND IN只寫3月下旬...
我都怕最後會同另一間心水撞日子

引用:我的心水唔係...不過有一間有2次INTERVIEW

原帖由 月希 於 14-12-23 發表
我的心水唔係...
不過有一間有2次INTERVIEW的...
1ST IN有日子..2ND IN只寫3月下旬...
我個女揀嗰兩間已經撞埋同一日!有一間就上午會in哂!希望另一間在下午in啦!

e12340 發表於 14-12-23 20:54
我個女揀嗰兩間已經撞埋同一日!有一間就上午會in哂!希望另一間在下午in啦!

...
重有冇第三間心水?如果真係撞期咪有一間去唔到?
SIDE左張FORM囉?

其實我都好驚...唔知首選間2ND會唔會接左另一間個期
但係2間我都鍾意架.....

回覆:自行2間都同一日interview

是否唔係間間都知面試日期呀! 我見兩間,都係話3月中。

連續2年 英華女 (深水埗) 和 聖士提反女 (半山) 都是同一日interview,自己駕車才趕得切。
CFSS & SSGC

版主

我女當年兩間都係同一日上午, 雖然唔同時間, 但一定趕唔切, 所以 打去 第二心水果間學校改時間, 後尾學校改左下午面試

引用:我女當年兩間都係同一日上午,+雖然唔同時間

原帖由 貓大姐 於 15-01-01 發表
我女當年兩間都係同一日上午, 雖然唔同時間, 但一定趕唔切, 所以 打去 第二心水果間學校改時間, 後尾學校改 ...
咁點同學校講?

我自行想報果2間都係同一日in, 雖然唔一定有得in, 但都想有個準備。
兩間學校步行距離15mins

我都想知怎樣同另一間學校講.

最好先有心理準備係學校唔容易給同學改期的,特別是一些熱門學校,一日要見200個或以上的同學,面試時間已經排得密密麻麻,不容易掉動。

首先一定要再諗清楚那一間是次選,自行

CFSS & SSGC

首先一定要再三諗清楚那一間是次選,自行填表時的次序在個多月後可能有改變的,然後給電話第二

CFSS & SSGC

首先一定要再三諗清楚那一間是次選,自行填表時的次序在個多月後可能有改變的,然後給電話第二心水中學改時間,要有心𥚃準備有可能被扣誠意分的。

CFSS & SSGC
‹ 上一主題|下一主題